- Adım
- Murat YÜKSEL
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sağlık Mem. / 112
- Konular
- 24
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde Youtube da gezinirken denk geldiğim ve uzun süredir aradığım ve keşke miui de olsa dediğim bir özelliğin uygulamasından bahsetmek istiyorum. Uygulamanın adı; Bottom Quick Settings. Yani android cihazların alayında olan yukarıdan aşağıya kaydırıp açtığımız üst kısımdaki hızlı ayarlar panelini, alttan yukarı kaydırıp açan ve aşağıya alan bir uygulama. Bu şekilde bildirim panelini bugüne kadar sadece Casper ve Reeder'in bazı modellerinde vardı. Hatta sırf o yüzden hiç sevememe rağmen sadece bu özellik yüzünden o cihazlardan birini almayı bile düşündüm, haqanguven kardeşim miuiTR romuyla uğraştığı zamanlarda ona bile söyledim bu şekilde yapamaz mıyız diye. Keşke Miui11 de olsa bu özellik ne güzel olurdu bildirim paneli yukarda hızlı ayarlar aşağıda olurdu. Aslında miuipro ekibine söylemek lazım yada bizim arkadaşlara.. Yapılabilir birşey gibi geliyor bana. Az bi anlasam bu işlerden uğraşacağım ama... Neyse artık gelelim uygulamaya;
Uygulamayı indirdiğinizde 3 izin istiyor, izinleri verdikten sonra uygulama arayüzünden aktif hale getirip kullannaya başlıyorsunuz. Program hala geliştirme aşamasında, stabil versiyonu da var ama ben betasını kullanıyorum. Çeşitli özelleştirmeleri var. Uzun uzun anlatıp ne sizi nede kendimi uğraştırmadan fotoğraf ve video ekliyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar videoyu boyutundan dolayı ekleyemedim, yarın nöbet çıkışı bilgisayardan uğraşacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulamayı indirdiğinizde 3 izin istiyor, izinleri verdikten sonra uygulama arayüzünden aktif hale getirip kullannaya başlıyorsunuz. Program hala geliştirme aşamasında, stabil versiyonu da var ama ben betasını kullanıyorum. Çeşitli özelleştirmeleri var. Uzun uzun anlatıp ne sizi nede kendimi uğraştırmadan fotoğraf ve video ekliyorum arkadaşlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar videoyu boyutundan dolayı ekleyemedim, yarın nöbet çıkışı bilgisayardan uğraşacağım.
Son düzenleme: