Yardım Botloader kilidi açık cihazı kapatmak isterken sanırım cihazı elime aldım :(

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
scorpio_global_images_V11.0.2.0.OADMIXM_20191023.0000.00_8.0_global_c8b7caa59d
Telefon Modeli
Mi Note 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar ben Mi Note 2 kullanıyorum cihazda botloader kilidi açıktı ve root vardı. Bazı uygulamalar rootlu şekilde çalışmadığı için telefonu orjinal haline yani rootsuz ve botloader kilidi kapalı haline çevirmek istedim. Bunun içinde mi note 2 için global romun .tgz halini indirdim ve mi flash ile clean all and lock seçeneğiyle yazdırdım sonlarına doğru error verdi ancak cihaz açıldı. açılırken encryption falan yazdı. Kurulum ekranı yani bir ağa bağlan falan geliyor daha sonra mi hesabını açarken ''Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil '' hatası alıyordum. Şimdi telefonu açıp kapattım gene wifi kurulum ekranı geliyor wifiyı tanıtıp geçince mi note 2 cihazınıza hoşgeldiniz diyor ve sadece verilerinizi kopyalayın iphone yada android cihazdan seçeneği çıkıyor başka seçenek yok. tekrar miflash ile global rom kurmaya çalışıncada şöyle oluyor;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar her şeyi geçiyorum gmail falan en son mi hesabınızda oturum açın geliyor orada hesabımı açamıyorum atla diyorum cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin diyor bekliyorum tekrar deniyorum gene aynı telefonu açamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar ben Mi Note 2 kullanıyorum cihazda botloader kilidi açıktı ve root vardı. Bazı uygulamalar rootlu şekilde çalışmadığı için telefonu orjinal haline yani rootsuz ve botloader kilidi kapalı haline çevirmek istedim. Bunun içinde mi note 2 için global romun .tgz halini indirdim ve mi flash ile clean all and lock seçeneğiyle yazdırdım sonlarına doğru error verdi ancak cihaz açıldı. açılırken encryption falan yazdı. Kurulum ekranı yani bir ağa bağlan falan geliyor daha sonra mi hesabını açarken ''Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil '' hatası alıyordum. Şimdi telefonu açıp kapattım gene wifi kurulum ekranı geliyor wifiyı tanıtıp geçince mi note 2 cihazınıza hoşgeldiniz diyor ve sadece verilerinizi kopyalayın iphone yada android cihazdan seçeneği çıkıyor başka seçenek yok. tekrar miflash ile global rom kurmaya çalışıncada şöyle oluyor;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bootloaderi kilitlediginiz için tekrar rom atamazsınız

Oyla:

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yukarıdaki cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin. seçeneğinde takılıyorum bunu geçmem için tekrar botloader açıp tekrar rom mu yüklemem lazım

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
hocam yukarıdaki cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin. seçeneğinde takılıyorum bunu geçmem için tekrar botloader açıp tekrar rom mu yüklemem lazım
Hocam şu konuya bakın isterseniz bootloader açmak istemiyorsanız. Miflash ile bootloader açmadan kurulum yapamazsınız.

IN2023 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt