Çözüldü Botloader açıkken adb kodlarını nasıl engelleriz ?

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
Botloader acikken usb hata ayıklama kapalı olsa bile adb kodları işliyor cihaza twpden sifre koyulsada ekrana pin koyulsada cihaz tamamen guvensiz hale geliyor hadi tekrar rom atıldığında eu romdaysan veya miui 11 de isen yeni romda eski sifrei soruyor cihazi acamıyorsun ama cihaz calinsa direk adb kodlariyla rom sıfırlanabilir slot silinebilir cihazin adb yi tanimasi nasil engellenir varmi bir babayiğit bunu bilen ?gerçi bir cımbız birde yetkili hesapla herturlu açılıyor da bari adb yi engelleme varsa bilelim :)

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
USN hata ayıklama izni verdiğiniz bir bilgisayarda denemişsinizdir. İlk bağladığınızda izin vermezseniz ADB komutları işlemeyecektir.

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USN hata ayıklama izni verdiğiniz bir bilgisayarda denemişsinizdir. İlk bağladığınızda izin vermezseniz ADB komutları işlemeyecektir.
hımmm evet kendi bilgisayarimda denedim sadece cokta uzun zaman oldu oyle bir secenek cikiyormuydu telefona cok kerede farkli romlar yukledim tekrar sunmasi gerekmezmiydi her bağladigimda adbyi seceneksiz goruyor fastboottayken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ederim bilgi icin dediğiniz doğruymuş başka bilgisayarda denedim bilmeyenlerede bilgilendirme olsun

Son düzenleme:
Üst Alt