- Adım
- Uygar Taş
- Cihazım
- Redmi 9/Poco M2
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui Global v13.0.4
- Telefon Modeli
- Redmi 9 (lancelot)
- Bootloader Kilidi
- Açık
3 gün önce redmi note 8 cihazımla redmi 9 model bir cihazı takasladım. aldığım cihazda başka bir telefonun imei numarası vardı ve telefon kapalıyken, açıkken veya kullanırken sürekli reklam çıkıyordu, bir de oynanmış miui dan dolayı sistem çok hantaldı. imei numarasıyla zaten işim yoktu diye cihazı sıfırladım. sıfırladıktan sonra yine performansından tatmin olmadığım için (miui 12.0.4) cihazı bootloader moda alıp miui 12.5.6 yüklemek istedim (pixelos custom romu yüklemek için gerekiyordu) yüklediğimde telefon 2 defa reboot atıp recovery moda girmeye başladı. birsürü video izledim, farklı romlar yükledim(recovery ve fastboot) fakat sürekli aynı şeyi yapmaya devam etti. son olarak miui 13 mixm (global) yüklemeyi denedim fakat bu sefer redmi yazısı gidip mi yazısı geldi. ama bu sefer sadece reboot var fastboot bootloader recovery vs giriş yapamıyorum. bunun izerine videolar izlemeye başladım birisi phyton ile yapmayı gösteriyordu, ne yaptıysa aynısını yaptım tam son kısımda benim cihazım tepki vermiyor bugün sp flash yool ile yappmayı denedim 3 tuşa birden basıp bypass vs yapıp ama yine en son kısımda sp flash tool cihazımı görmediği için bıraktım. bu işi yapıp bana da anlatacak birisi varsa ve fiyatı uçuk olmayacaksa ücretli onarım almak istiyorum.