Çözüldü Bootlopta kalmış Brick Redmi 9 (lancelot)

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global v13.0.4
Telefon Modeli
Redmi 9 (lancelot)
Bootloader Kilidi
Açık
3 gün önce redmi note 8 cihazımla redmi 9 model bir cihazı takasladım. aldığım cihazda başka bir telefonun imei numarası vardı ve telefon kapalıyken, açıkken veya kullanırken sürekli reklam çıkıyordu, bir de oynanmış miui dan dolayı sistem çok hantaldı. imei numarasıyla zaten işim yoktu diye cihazı sıfırladım. sıfırladıktan sonra yine performansından tatmin olmadığım için (miui 12.0.4) cihazı bootloader moda alıp miui 12.5.6 yüklemek istedim (pixelos custom romu yüklemek için gerekiyordu) yüklediğimde telefon 2 defa reboot atıp recovery moda girmeye başladı. birsürü video izledim, farklı romlar yükledim(recovery ve fastboot) fakat sürekli aynı şeyi yapmaya devam etti. son olarak miui 13 mixm (global) yüklemeyi denedim fakat bu sefer redmi yazısı gidip mi yazısı geldi. ama bu sefer sadece reboot var fastboot bootloader recovery vs giriş yapamıyorum. bunun izerine videolar izlemeye başladım birisi phyton ile yapmayı gösteriyordu, ne yaptıysa aynısını yaptım tam son kısımda benim cihazım tepki vermiyor bugün sp flash yool ile yappmayı denedim 3 tuşa birden basıp bypass vs yapıp ama yine en son kısımda sp flash tool cihazımı görmediği için bıraktım. bu işi yapıp bana da anlatacak birisi varsa ve fiyatı uçuk olmayacaksa ücretli onarım almak istiyorum.

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Bypass yöntemi tekrar deneyin yada miui recovery üzerinden sıfırlama yapın birde bazen sıfırlamak gerekiyor. Şuan ne yapıyor telefon

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bypass yöntemi tekrar deneyin yada miui recovery üzerinden sıfırlama yapın birde bazen sıfırlamak gerekiyor. Şuan ne yapıyor telefon
şuan sadece mi logosu gidip geliyor bi yardımcı olma şansınız var mı anydesk vs vereyim

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
PC varda benim değil. Telefonun MTK sürücüsünu PC kur bypass programını aç bypass bas brom moda al kablo tak bypass onay vermesi lazım. Bu işlemleri yapmadan önce sp de rom seçip yükle tıkla hazır olsun sonra bypass uygula.
şuan sadece mi logosu gidip geliyor bi yardımcı olma şansınız var mı anydesk vs vereyim

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
2
PC varda benim değil. Telefonun MTK sürücüsünu PC kur bypass programını aç bypass bas brom moda al kablo tak bypass onay vermesi lazım. Bu işlemleri yapmadan önce sp de rom seçip yükle tıkla hazır olsun sonra bypass uygula.
başka bi platformdan ulaşıp görüntülü arama şansın var mı? okuduğumdan bişey anlamıyorum uygulamalı şekilde gösterebilirsen çok sevinirim

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
başka bi platformdan ulaşıp görüntülü arama şansın var mı? okuduğumdan bişey anlamıyorum uygulamalı şekilde gösterebilirsen çok sevinirim
özelden yazarsanız teamwiewer id ve pass verirseniz pc ye baglanıp yardımcı olurum hocam

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
2
özelden yazarsanız teamwiewer id ve pass verirseniz pc ye baglanıp yardımcı olurum hocam
hocam bişeyleri yanlış yaptım sanırım mesaj göndermeye çalışırken, yazdıklarım ulaştı mı

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
2
Yardımlarından dolayı

burhan0660

hocama teşekkürlerimi sunarım çözümcül yaklaşımı sayesinde kurtardık durumu :)

Oyla: Çözüm
Üst Alt