Yardım Bootloop sorunu

colognebaron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Merih
Cihazım
Redmi Note /
Konular
1
Arkadaşlar selam. Elimde sonradan imei atılmı Doğubank'tan alınma bir Redmi Note 7 var. Geçenler güncelleme gelmişti onu yaptım, sonrasında TWRP ekranına atmıştı. Pek bilgim yok bu olaylarda onun için internetten bakıp TWRP ekranından çıkabildim. Bu sabah telefona baktığımda yine TWRP ekranında olduğunu gördüm. Gece otomatik güncelledi heralde zaten o ekranda kaldığında alarm da çalmadı işe de geç kaldık :( Elime aldım telefonu, kapatma tuşuna basılı tutup kapatmaya çalıştım. O sırada kilit ekranı ardında bir barın dolmakta olduğunu farkettim ama telefon kapandı o sırada. Ondan sonrası da malum bootloop. Doğubank'a şuan gidemiyorum. Evde halletmemin bir yolu var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up Up

Son düzenleme:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
öncelikle geçmiş olsun,
kullandığınız rom nedir? ve twrp yerine redmi note 7 için orangefox kullanmanız daha sağlıklı

redmi note 7 orangefox twrp den bunu flaşlayıp bunu kullanabilirsiniz.
aynı rom dosyası varsa bunun üzerinden romu kurabilirsiniz. Format atmadan üzerine.

colognebaron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Merih
Cihazım
Redmi Note /
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rom fln hiç bilgim yok gerçekten. İmei silinmeden evde halledebilir miyim?

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Hocam rom fln hiç bilgim yok gerçekten. İmei silinmeden evde halledebilir miyim?
rom yüklemeden nasıl yapılır bilmiyorum açıkçası. Yükli olan romun ne olduğunu bilip ona göre aynı rom üzerine yüklenir.

Üst Alt