Soru Bootlooader kilidini hata ile kapattım. Tekrar açmak IMEI sorunu yaratırmı?

ismailkonuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
Yurt dışı Mi 10T pro cihazıma Mi Flash ile rom atarken hata ile bootloader kilidi kapandı. Kilidi tekrar açmak IMEI sorunu yaratırmı? Yorum yapacak kişilere şimdiden Teşekkürler.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Şuan cihaz açılıyorsa deneyebilirsin bişey kaybetmezsiniz çünkü imei atilmis telde bl kapalı olması tehlikeli siz sansliymissiniz genelde IMEI li telefonlarda bl kapanınca hard brick oluyor cihaz

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Cmd yontemiyle mi10t proya 2 defa stock rom yukledim dalginlikla kilidi kapama gibi bir durum olmuyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

aslann4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Asla
Cihazım
Note 4
Konular
8
Yurt dışı Mi 10T pro cihazıma Mi Flash ile rom atarken hata ile bootloader kilidi kapandı. Kilidi tekrar açmak IMEI sorunu yaratırmı? Yorum yapacak kişilere şimdiden Teşekkürler.
Unlocker programıyla tekrar açmış oldugun hesapla fastboot modunda acmaya calış muhtemelen sana süre verecektir. Eğer rom atamiyorsan fastbootayken fastboot oem edl komutunu cmd den gir edl modda yüklemeye çalış. Şanslısın yirtdışı telefonlarda global stok yazilim yüklenince hard brick olur. Olmadıysa kurtarılabilir. Ayrica cihazina imel repair ile imel yazıldıysa kilitleme esnasında tüm verileri sileceğindwn fabrika imellerine dönmüştür

Oyla:

ismailkonuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unlocker programıyla tekrar açmış oldugun hesapla fastboot modunda acmaya calış muhtemelen sana süre verecektir. Eğer rom atamiyorsan fastbootayken fastboot oem edl komutunu cmd den gir edl modda yüklemeye çalış. Şanslısın yirtdışı telefonlarda global stok yazilim yüklenince hard brick olur. Olmadıysa kurtarılabilir. Ayrica cihazina imel repair ile imel yazıldıysa kilitleme esnasında tüm verileri sileceğindwn fabrika imellerine dönmüştür
Şanslıyım sanırım. Yazılan IMEI duruyor fabrika IMEI sine dönmedi geri.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şanstan değil x55 modem kullanan cihazarda (mi10, mi10t pro vb.) sıfırlamada imei gitmiyor. Çok nadirde olsa şebeke sorunları gözlemlenmiştir..

Oyla:

ismailkonuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şanstan değil x55 modem kullanan cihazarda (mi10, mi10t pro vb.) sıfırlamada imei gitmiyor. Çok nadirde olsa şebeke sorunları gözlemlenmiştir..
tekrar bootloader kilidi açsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Oyla:
Üst Alt