Yardım bootloader unlock ve fastboot rom yukleme yardım...

Ozzy1975

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Merhaba..Yurt dışından almıs oldugum mi 5 pro cihazımda yüklü olan .0. fake rom u güncel global rom ile degiştirmek istiyorum.Unlock işlemi için basvuru yaptım ve gerekli cevap alınmıs ve 72 saat sürede geçmiş bulunmaktadır.. bu durumda alkıma takılan bir kaç soruyu sizinle paylaşmak istedim...

1.Unlock ve fastboot rom işlemlerini windows 10 x64 yapı 1709 uzerinde yapacagım ve bu sebeple herhangi bir sıkıntı yasarmıyım;
2.Telefonu legal yollardan imei kaydı yaptırmıstım . bu işlemler imeide bir sıkıntı yaratırmı..
3.Cihaz unlock yapıldıktan sonra fastboot rom kurulum asamasında cihaza girilen mi hesabından cıkıs yapmak gerekirmi .. bu sorulara cevap verirseniz sevinirim..

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
1- Windows 10 bir sıkıntı oluşturmaz , fastboot rom kurabilirsiniz.
2- Resmi yollarla kayıt ettirilen cihazlara bir şey olma ihtimali yok gibi bir şeydir ancak IMEI tamiri yapıldıysa önlemini almanız gerekir . Bu konuda daha bilgili olanlar gerekeni söyleyecektir , cevabı forumda araştırarakta bulabilirsin.
3- Rom kurulduktan sonra simkartınızın kayıtlı olduğu Mi hesabınızın şifresi istenir bu yüzden kesinlikle kayıtlı e-posta , telefon numarası ve şifrenizi bilmeden sıfırlama vb. herhangi bir şey yapmayın. Hesaptan çıkış yapmaya gerek yoktur.

Oyla:

Ozzy1975

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Windows 10 bir sıkıntı oluşturmaz , fastboot rom kurabilirsiniz.
2- Resmi yollarla kayıt ettirilen cihazlara bir şey olma ihtimali yok gibi bir şeydir ancak IMEI tamiri yapıldıysa önlemini almanız gerekir . Bu konuda daha bilgili olanlar gerekeni söyleyecektir , cevabı forumda araştırarakta bulabilirsin.
3- Rom kurulduktan sonra simkartınızın kayıtlı olduğu Mi hesabınızın şifresi istenir bu yüzden kesinlikle kayıtlı e-posta , telefon numarası ve şifrenizi bilmeden sıfırlama vb. herhangi bir şey yapmayın. Hesaptan çıkış yapmaya gerek yoktur.
[doublepost=1520765685,1520765669][/doublepost]cok tesekkur ederim.

Oyla:
Üst Alt