Bootloader mi hesabı?

erlmtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
Mi5S PLUS
Konular
5
Merhabalar
Telefonu bootloader kilidi açım vaziyette aldım ve şu anda herhangi bir problemim yok.
Telefonda şu an kendime ait açık bir Mi hesabım var. Kullanıcı adı şifresi maili bana ait.
İleride herhangi bir sebepten dolayı bootloader kilidi açılırken kullanılan mi hesabına ihtiyacım olurmu???

Teşekkür ederim...

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Sanmıyorum, cihazın bootloader kilidi artık açık ve hangi hesapla açıldığının bir önemi yoktur diye düşünüyorum. O hesabi değiştirip kendi hesabinizi cihazınıza senkronize ederseniz hesabiniz o cihazı artık taniyacaktir. En fazla nasıl bi sıkıntı çıkar, yeni bir rom yüklersiniz kurulum aşamasında mi hesabinizi girmenizi ister sizde şimdiki hesabinizi girer devam edersiniz. (Hatta bu her yeni rom yüklemesinde oluyor normal birşey yani sıkıntı bile degil)

erlmtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
Mi5S PLUS
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı yerlerde okuyunca kafam karıştı. "Bootloader kilidi açılırken kullanılan mi hesabı rom yüklerken gerekiyor" gibisinden yazılar okudum da. Ben mi yanlış anladım. Yada benim şimdiki mi hesabım işimi görür mü??

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bazı yerlerde okuyunca kafam karıştı. "Bootloader kilidi açılırken kullanılan mi hesabı rom yüklerken gerekiyor" gibisinden yazılar okudum da. Ben mi yanlış anladım. Yada benim şimdiki mi hesabım işimi görür mü??

Eğer Kullanıcı mevcut hesabı kapatmadan rom yükler yada telefonu resetlerse mevcut hesabın şifresini ister. Eğer hesap kendinize ait ise sorun olmaz. Şifrenizi yazıp geçersiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

erlmtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
Mi5S PLUS
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer Kullanıcı mevcut hesabı kapatmadan rom yükler yada telefonu resetlerse mevcut hesabın şifresini ister. Eğer hesap kendinize ait ise sorun olmaz. Şifrenizi yazıp geçersiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Teşekkürler

Üst Alt