Yardım Bootloader klidi hakkında yardım

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Merhaba 2 hafta önce m yurtdışı global mi 9 se aldım turan gsm den bootloaderbasvueusu yaptık dedi 15 gün sonra gel dedi bootloadwrsonrasi olacak şeyleri bilgi verir misiniz benim ne yapmam gerekiyor şuan mesela sim kart çıkarsam ne olur hiç bişey bilmiyorum yardım edin

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
hocam hiçbi sıkıntı olmaz istediğin gibi kullan telefonunu. bootloader'ı telefonun koruması olarak düşünebilirsin. onu deaktive ettikten sonra istediğin gibi rom atma işlemlerini yapabilirsin. tahminimce şuan telefonunda çin romu var turangsmdekiler de bunu eu romuna geçircekler. xiaomiye baaşvuru yapıyosun 15 gün içerisinde açılıyor bootloader kilidi. sonrasında istediğin gibi işlemleri yapabiliyorsun. sen istediğin gibi kullanabilirsin telefonunu

Oyla:

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hiçbi sıkıntı olmaz istediğin gibi kullan telefonunu. bootloader'ı telefonun koruması olarak düşünebilirsin. onu deaktive ettikten sonra istediğin gibi rom atma işlemlerini yapabilirsin. tahminimce şuan telefonunda çin romu var turangsmdekiler de bunu eu romuna geçircekler. xiaomiye baaşvuru yapıyosun 15 gün içerisinde açılıyor bootloader kilidi. sonrasında istediğin gibi işlemleri yapabiliyorsun. sen istediğin gibi kullanabilirsin telefonunu
Hocam şimdi orda bootloader başvurusu yaptıkdediler ben de bakmak istedim bootloader olmuş mu diye işte kontrol için ekleye basınca dogrulanamqdi tekrar deneyiniz diyor youtubeda bootloader nasıl kalkar videosu izledim onlarda pcye bağlayıp yapıyorlar ben alırken pcye bağlamadan kaldırdık dedi ama ben eklemeye calairken hata veriyor dogrulanamadi diye sebep nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan global yüklü telde

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam sorularınızı satın aldığınız yere sorsanız daha sağlıklı olmaz mı? Bizim yazacağımız cevaplar sadece tahmin olacaktır...

Turan GSM kaçak telefon satışı yapan bir yer. Kaçak olduğu için de cihazınız kayıt edilemiyor bu nedenle IMEI'si değiştirilerek yasal olarak getirilmiş bir cihaz gibi göstermeleri gerekiyor. Bunu yapabilmek için de bootloader kilidi açılmalı. Kilit ise 15 gün bekleme sonrasında açılıyor. Siz her hangi bir işlem yapmadan 15 gün geçtiğinde iletişime geçin ve cihazınızı açsınlar.

Oyla:
Üst Alt