bootloader kilitli mi 5 global rom yüklenebilirmi ?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Bootloader kilitli mi 5 alcam.kendi mi hesabımda 2 cihaz unlock ettiğim için 30 gün beklemem gerektiğini söyledi unlock programı.malum kimsede mi hesabını paylaşmıyor.bende sorayım dedim.bootloader kilitli mi 5 global rom yüklenebilirmi ? yükleniyorsa nasıl yapabilirim? adl reboot edl bişeyler buldum ama denediğimde cihazı download moduna almıyor sadece restart atıyor.

tek amacım cihazı türkçe kullanmak.biri yardım etsin gözünüzü sevim :(

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihazı edl moduna alamıyorsanız (Çin stabil sürümü yüklü cihazlarda bu Mod kapalı olabiliyor) Unlock haricinde bir çözüm yok.
Mi hesabını birisinin vermesi çok zor. Malum Mi Cloud hesabında herkesin özel şeyleri var. Sizin için de sıkıntı, verecek kişi için de. Mecbur beklemeniz gerekecek. Eğer süre bitmesi uzaksa yeni bir hesap açıp istekte bulunabilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dün gece istekte bulundum hocam.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Şöyle bir tavsiyede bulunabilirmi denemedim fakat olmaması için bir sebep göremiyorum. Eski sürümlere Updater ile geçip EDL'ye geçiş sorununu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
peki hocam cin stabil romu yüklü bu telefona en temiz google play nasıl kurabilirim?
Şöyle bir tavsiyede bulunabilirmi denemedim fakat olmaması için bir sebep göremiyorum. Eski sürümlere Updater ile geçip EDL'ye geçiş sorununu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

bu kadar sıkıntıya hiç gerek yok hem EDL modunda bootlocked cihaza rom atarken full brick yapma riski vardır.yapmak isteyen arkadaşlarda iki kere düşünsünler.sanırım xiaomi edl modunu bu yüzden kapattı.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
peki hocam cin stabil romu yüklü bu telefona en temiz google play nasıl kurabilirim?

bu kadar sıkıntıya hiç gerek yok hem EDL modunda bootlocked cihaza rom atarken full brick yapma riski vardır.yapmak isteyen arkadaşlarda iki kere düşünsünler.sanırım xiaomi edl modunu bu yüzden kapattı.
Ne alaka hocam. Neden brcik olsun?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Ne alaka hocam. Neden brcik olsun?

bir kaç yabancı kaynakta full brick riski olduğunu yazmışlar.mi 5 lerin artık edl modunun da kapalı olmasıda bunu doğrular niteliktedir.kısacası risk varsa atmaya değmez.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Google Installer konusunu açmış ve videolu anlatım yapmıştım.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/m...vis-ve-uygulamalarinin-yuklenmesi-video.5539/

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
bir kaç yabancı kaynakta full brick riski olduğunu yazmışlar.mi 5 lerin artık edl modunun da kapalı olmasıda bunu doğrular niteliktedir.kısacası risk varsa atmaya değmez.
O zaman bootloader açınca da geçirtmemesi lazım. Edl'nin kapanmasının mantığı toptancıların saçma sapan rom yükleme leşini engellemektir

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
O zaman bootloader açınca da geçirtmemesi lazım. Edl'nin kapanmasının mantığı toptancıların saçma sapan rom yükleme leşini engellemektir

bak bu da mantıklı bir cevap oldu.bakma hocam garantisiz cihaz bunlar riske atmaya çekiniyor insan :(

Üst Alt