Yardım Bootloader kilitlenirse imei silinir mi ?

codex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
S9 Plus
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
İmei repair yapılmış Mi9T kullanıyorum.Bootloader kilidini kapatmam gerekiyor.Mi Flash üzerinden clean all and lock seçip rom kurarsam imei silinir mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilitlerken de sıfırlanacağı için imei silinir. Ayrıca Model Numarası G ile bitmiyorsa ve arka kapakta Ce simgesi yoksa kilidi kapatmayın. Brick olacaktır.

Oyla:

codex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
S9 Plus
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilitlerken de sıfırlanacağı için imei silinir. Ayrıca Model Numarası G ile bitmiyorsa ve arka kapakta Ce simgesi yoksa kilidi kapatmayın. Brick olacaktır.
Hocam, Global cihaza root atarken brick oldu.Fastboot üzerinden rom kurdum imei gitmedi.Banka uygulamaları ve diğer önemli uygulamalar için bootloaderı kilitlemem gerekiyor.(Magisk modülleriyle uğraşmamak için).Tek korkum imeinin uçması:D

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam, Global cihaza root atarken brick oldu.Fastboot üzerinden rom kurdum imei gitmedi.Banka uygulamaları ve diğer önemli uygulamalar için bootloaderı kilitlemem gerekiyor.(Magisk modülleriyle uğraşmamak için).Tek korkum imeinin uçması
Ben gider diyorum yanılıyorda olabilirim. Tabi cihaz sizin, sorumluluk sizin. Deneyebilirsiniz. Sonucu da yazın ki bilgi olarak kalsın.

Oyla:
Üst Alt