- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Xiaomi note 10S
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 1.0.6.0 UMXMIXM
- Telefon Modeli
- redmi 12
- Bootloader Kilidi
- Açık
Tekrardan selam, umarım yine banlanmam Elimde redmi 12 cihaz var. Bir hafta önce imei atılmış, o günden beri uber gibi uygulamalara girmiyor. Cihaz güvenliği sorunu gibi uyarılar veriyor fakat banka uygulamaları açılıyordu. Root atılmamış. Yalnızca bootloader kilidi açıktı. Aklıma o olabileceği geldi, fastboota alıp oem lock dediğim gibi destroy verdi ve cihaz bricklendi. Telefon babamın. Telefoncuya bırakmış ve tekrar format atmışlar. Fakat kağıda yazmama rağmen, bootloaderı yine kilitlememişler. Yani girilmiyor hala ubere. Bir de redmi note 10s cihaz vardı. Rootluydu. Uber aynı hatayı veriyordu. Magiskten gizlememe rağmen aynı hataları verince bootloader'dan kaynaklandığına emin oldum. Note 10s'e rom flashladım ve bootloader'i kilitleyince düzeldi. Biraz araştırınca kesinleşti; uber gibi uygulamalar artık bootloader'ı okuyor ve kilidi açıksa kullanıma izin vermiyor.
Sorum şu ki; redmi 12 cihazın bootloader'ini nasıl kilitleyebilirim? Rom atıp kilitlesem açılmama ihtimali var. Buradaki arkadaşlar bazı modellerde kilitlemenin imkansız olduğunu ve böyle sonuçlar vereceğini söyledi. Ne yapmak lazım? Tek tek posed falan kurup patch mi arayacağım :/ ? Var mı bildiğiniz garanti bir yöntem? Amacım bootloader kilidini kapatmak ve telefonu olduğu gibi kullanabilmek. Root amacım falan kesinlikle yok. Biraz da acil lazım aktif kullanılan telefon. Flashlayıp kilitle dersem; sorun yaşandığında kilidi nasıl açılır bilmiyorum. Bu modelle hiç deneyimim yok.
HYPEROS 1.0.6.0 UMXMIXM
RedMi 12
Sorum şu ki; redmi 12 cihazın bootloader'ini nasıl kilitleyebilirim? Rom atıp kilitlesem açılmama ihtimali var. Buradaki arkadaşlar bazı modellerde kilitlemenin imkansız olduğunu ve böyle sonuçlar vereceğini söyledi. Ne yapmak lazım? Tek tek posed falan kurup patch mi arayacağım :/ ? Var mı bildiğiniz garanti bir yöntem? Amacım bootloader kilidini kapatmak ve telefonu olduğu gibi kullanabilmek. Root amacım falan kesinlikle yok. Biraz da acil lazım aktif kullanılan telefon. Flashlayıp kilitle dersem; sorun yaşandığında kilidi nasıl açılır bilmiyorum. Bu modelle hiç deneyimim yok.
HYPEROS 1.0.6.0 UMXMIXM
RedMi 12