Soru bootloader kilitini açmanın hilesi

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
sabahtan beri youtube da hinduların unlock bootloader trick videolarını izliyorum ve yorumları okuyorum bazıları işe yaradı bazıları da yaramadı diyor. sanırım bir açığı kapatmış xiaomi. acaba güncel bir yolu yok mudur arkadaşlar? 720 saat bekleme süresi cidden çok fazla

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Maalesef şuan bilinen böyle bir işlem yok. Fakat sürekli açma işlemini denemeniz sonucunda süreniz ikiye katlayabilir bilginiz olsun. Son bir kaç saat kala sürekli deneyip, ardından 1440 saat diyor diyenleri çok gördük. haha--

Oyla:

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef şuan bilinen böyle bir işlem yok. Fakat sürekli açma işlemini denemeniz sonucunda süreniz ikiye katlayabilir bilginiz olsun. Son bir kaç saat kala sürekli deneyip, ardından 1440 saat diyor diyenleri çok gördük. haha--
ya da birileri keşfettiyse bile bunu paylaşmıyordur. çünkü xiaomi farkına varırsa o güvenlik açığını da kapatacaktır

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
ya da birileri keşfettiyse bile bunu paylaşmıyordur. çünkü xiaomi farkına varırsa o güvenlik açığını da kapatacaktır

İhtimaller arasında. Bulunursa ticarete dökülmeside çok olası bir durum. :)
Çok gereksiz bir şey bu kadar bekletiyor olması. OnePlus'ta 10 saniye sürmedi bl kilidi açmam, tek satır kod ile.

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Vaay be 720 saat mi olmuş bi zamanlar 48 saati 5 saat te açmıştım cihazın kilidinigiggle~~

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Eee hocam adamlar napsın peynir ekmek gibi satıyorlar cihazları tek tek uyraşmaya zaman yetmiyoki haha--

Komple kaldırılmalı bu süre. Olacaksa da 48 saati geçmemeli. BL kilidi kapalı bir cihaz aldığınızı ve rootsuz cihaz kullanamadığınızı düşünün.. Gerçekten durum vahim, 720 saat otur bekle işin yoksa. haha--

Oyla:

Erbain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
25
Bl'yi acmak için bir tane mi hesabından izin aldığımız da o hesabi girip birden fazla telefonun bl'sini açabilir miyiz acaba?

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Bu kilit 720 yada 1440 saat sonra açılmayacak mı açılacak peki sen kime ne ceza kesiyorsun mantığı ne bekletmenin ben senin müşterin varlık sebebin değilmiyim. Bizler şımarttık bunları gelip tüyünü diktiler. Şimdiye kadar 5-6 cihaz önerilerimle aldırdım çevreme ama artık bitti benim için. Gidin gm, venüs alın diyorum insanlara. Elin çinlisine para kazandırıyoruz bide gelip işkence ediyor bize.

Oyla:
Üst Alt