Soru Bootloader kilit açma başvurusu sonrasında veri bağlantısı kapatsam wifiye geçsem sorun olur mu

Fatih2755

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Merhaba öncelikle Redmi note 8 pro cihazımda bootlander kilidi açmak için cihaz ekle vb şeyleri yaptım 4 gün oldu işlemi yapalı daha ne zaman açılır ve bekleme süresinde veri bağlantısı kapatsam wifiye geçsem birşey olur mu

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Geçebilirsiniz bir sıkıntı olmaz sadece yapmamanız gerekenler şunlar StreX hocam başka bir konuda detayıyla cevaplamıştı aynen kopyalıyorum izniyle :)

Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba öncelikle Redmi note 8 pro cihazımda bootlander kilidi açmak için cihaz ekle vb şeyleri yaptım 4 gün oldu işlemi yapalı daha ne zaman açılır ve bekleme süresinde veri bağlantısı kapatsam wifiye geçsem birşey olur mu
Yukarıda bir hocam yapmamanız ve yapmanız gerekenleri söylemiş zaten.Wifiye geçmek sıkıntı olmaz merak etmeyin.

Oyla:

Fatih2755

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçebilirsiniz bir sıkıntı olmaz sadece yapmamanız gerekenler şunlar StreX hocam başka bir konuda detayıyla cevaplamıştı aynen kopyalıyorum izniyle :)

Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda bir hocam yapmamanız ve yapmanız gerekenleri söylemiş zaten.Wifiye geçmek sıkıntı olmaz merak etmeyin.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)

Oyla:
Üst Alt