Yardım Bootloader kilidink kaldirma konusunda sorular

• Konbuyu başlatan Nerf
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 447

Nerf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sertan
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China rom 10.0.6.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba konuya cok hakkm degilkm ve tam olarak cevaplarini bulamadigim sorular var kafamda yardimci olacak arkadaslara simdiden cok teşekkürler.

2 adet telefonum var biri mi8 digeri mi 6x 2 sinide çin den aldim. China rom. Bunlarin bootloader kilidini acinca herhangi bir sakincasi varmi telefon guvenlik zaafi yasiyormu kaldirmaya kalkinca bu uyarida bulunuyor veya herhangi baska bir sorun bu kilit global rom yuklendikten sonra tekrar kitlenebiliyormu? Global rom yuklersem telefonda herhangi bir sorun olusuyormu bazi konularda global rom yukleyince sorun yasayanlar olmus bu sorun uyumluluk ceken cihazlarda mi oluyor yoksa hepsinde olabilirmi.

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
telefonu ilk edindiğim aydan beri (+2 yıl) bootloader kilici acık durumda herhangi bir güvenlik ile alaklı zaafiyet yaşamadım. rom attıktan sonra bt tekrar kilitlenebilir. uyumsuzluk yaşanacagını sanmıyorum eğer yaşanırsa başka bir roma geçiş ile sorununuz çözülür veya uyumsuzluk yaşadığınız kısmı forum da paylaşın bizler yardımcı oluruz.

Oyla:

Nerf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sertan
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu ilk edindiğim aydan beri (+2 yıl) bootloader kilici acık durumda herhangi bir güvenlik ile alaklı zaafiyet yaşamadım. rom attıktan sonra bt tekrar kilitlenebilir. uyumsuzluk yaşanacagını sanmıyorum eğer yaşanırsa başka bir roma geçiş ile sorununuz çözülür veya uyumsuzluk yaşadığınız kısmı forum da paylaşın bizler yardımcı oluruz.
Cevap icin cok tesekkur ederim. Bazi yerlerde imei kaydinj tekrar yaptirmak gerektigine dair birseyler yaziyor ama sanirim hurafe. Tesekkurler yardim icin.

Oyla:
Üst Alt