B By.zKn Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım mehmet Cihazım note 4x Yaş 35 Konum istanbul Katılım 23 Haziran 2017 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ekim 2018 #1 Merhaba arkadaslar bootloader kilidini kapatmak icin konu aradim ama bulamadim detayli bir sekilde anlatim varsa sevinirim.
Merhaba arkadaslar bootloader kilidini kapatmak icin konu aradim ama bulamadim detayli bir sekilde anlatim varsa sevinirim.
serdar48 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım Mi Note 3 Yaş 47 Konum Bodrum Katılım 4 Mayıs 2018 Konular 6 Mesajlar 936 Tepkime puanı 383 Puanları 78 18 Ekim 2018 #2 By.zKn' Alıntı: Merhaba arkadaslar bootloader kilidini kapatmak icin konu aradim ama bulamadim detayli bir sekilde anlatim varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Tam arayamamissiniz. YouTube'da videosu var bakabilirsin... Çözüldü - Mi 5 cihazın da bootloader kilidini kapatmak Oyla: Oyla 0 Downvote
By.zKn' Alıntı: Merhaba arkadaslar bootloader kilidini kapatmak icin konu aradim ama bulamadim detayli bir sekilde anlatim varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Tam arayamamissiniz. YouTube'da videosu var bakabilirsin... Çözüldü - Mi 5 cihazın da bootloader kilidini kapatmak
1231243 M|C|C|X|X|X|MCCXLIII Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mertcan Cihazım Poco X3 Meslek Dondurulmuş Üni. Konum Hatay/İskenderun Katılım 13 Ekim 2016 Konular 63 Mesajlar 5.421 Çözümler 3 Tepkime puanı 6.002 Puanları 338 18 Ekim 2018 #3 Gerekli cevap verildiğinde göre konu kilit, bundan sonra forumu daha detaylı aramanızı rica ediyorum, iyi forumlar Oyla: Oyla 0 Downvote
Gerekli cevap verildiğinde göre konu kilit, bundan sonra forumu daha detaylı aramanızı rica ediyorum, iyi forumlar