- Adım
- Yavuz
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 75
Ben yardımcı olmaya çalıştım kendisine, current account cannot unlock this device hatasını alıyorAldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü ekler misiniz?
hocam daha önce hiç açmayı denememiştim bileMi hesaplarının ayda bir defa kilit açma yetkisi vardır. Eğer son kilit açma üzerinden bir ay geçmemişse veya hesabın art niyetli kullanıldığı tespit edilmişse hesaba ait kilit ama yetkisi askıya alınabilir/iptal edilebilir. Farklı bir hesap ile deneyebilirsiniz.
farklı bir mi hesabı açarsa yedeklerim gider ve bir daha beklemem gerekecekMi hesaplarının ayda bir defa kilit açma yetkisi vardır. Eğer son kilit açma üzerinden bir ay geçmemişse veya hesabın art niyetli kullanıldığı tespit edilmişse hesaba ait kilit ama yetkisi askıya alınabilir/iptal edilebilir. Farklı bir hesap ile deneyebilirsiniz.
Yedekleriniz gitmez. Kilidi başka hesapla açsanız bile yedeklerinizin olduğu hesaba tekrar girebilirsinizfarklı bir mi hesabı açarsa yedeklerim gider ve bir daha beklemem gerekecek
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet geliştirici ayarlardan hesap ile cihaz bağlandı yazıyorhocam ayarlardan hesap ile cihazi birbirine bagladiniz dimi? basit bisi ama gözden kacmis olabilir
Sent from my MI 6 using Tapatalk