- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 11
Sorun yaşarsanız geri kapatırsınız basit şekilde.
Peki geri kapattığım zaman bu yapılan başvuruda bir sorun oluşur mu? Bir daha yapmam gerekir mi?Sorun yaşarsanız geri kapatırsınız basit şekilde.
Peki geri kapattığım zaman bu yapılan başvuruda bir sorun oluşur mu? Bir daha yapmam gerekir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam geri kapattığımda brick durumu olmaz değil mi?
Modlu whatsapp kullanmayanlarda sorun olmaz diye söylemiştim zaten. Bootloader kilidi açık cihaz sürüm düşürme yükseltme yapabilir.Bootloader kilidini açtım ve WhatsApp'ı şuan sorunsuz kullanabiliyorum çok şükür. Bir de hocalarım bir sorum var. Telefonu güncellememde sakınca var mı? Telefonu kayıt ettirirken sürüm önemli olur mu veya düşürüp yükseltebilir miyiz bunu merak ediyorum ona göre güncelleme yapacağım. Mesela HyperOS 2 den 1'e düşürebilir miyiz veya 3 geldiğinde 1-2 arasında gidip gelebilir miyiz?
O zaman güncellemeleri yapıyorum hocam. Rollback denilen olay bu cihazda var mı merak ettim hocam.Modlu whatsapp kullanmayanlarda sorun olmaz diye söylemiştim zaten. Bootloader kilidi açık cihaz sürüm düşürme yükseltme yapabilir.
Bunları ve daha bir çok şeyi denediğim halde işe yaramadı. O BL açık bilgisini derinden bir yerden alıyor nasıl alıyorsa. Spoofer falan işe yaramıyor yani.Root atarsın birkaç magisk modülü ile kapalı gibi gösterirsin bootloaderi
Play integrity düzelince+reddetme listesine alınca+bootloader spoofer kullanınca asla gözükmüyor WhatsAppa giriyor denendiBunları ve daha bir çok şeyi denediğim halde işe yaramadı. O BL açık bilgisini derinden bir yerden alıyor nasıl alıyorsa. Spoofer falan işe yaramıyor yani.