- Adım
- Erdi Erkoç
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 10.0.1.0
- Telefon Modeli
- Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese merhaba. Bir yıldır kullandığım mi 6 cihazıma gcam yüklemek istiyorum. Forumdaki adımları takip ettim ilk adım olan bootloader kilidini açmaya çalışırken ise sorun yaşadım.
Gelişirici seçeneklerinden oem kilidi açma ve usb hata ayıklamayı aktif ettim.
Mi kilit açma durumundan cihazı doğruladım. En güncel mi flash unlock uygulamasını pcye indirip aynı mi hesabım ile giriş yapıyorum. Telefonu kapatıp fastboot modunda başlatıp pcye bağlıyorum. Sonuç bu:
Pcye bağladığımda mi unlock uygulaması telefonu bir türlü görmüyor. Aygıt yöneticisinde ise telefon bağlı görünüyor. Mi usb driverlarını da kurdum. Mi pc suite'de telefonu görüyor.
Her yolu deneme rağmen mi unlock tool cihazı algılamıyor. Bunun bir çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gelişirici seçeneklerinden oem kilidi açma ve usb hata ayıklamayı aktif ettim.
Mi kilit açma durumundan cihazı doğruladım. En güncel mi flash unlock uygulamasını pcye indirip aynı mi hesabım ile giriş yapıyorum. Telefonu kapatıp fastboot modunda başlatıp pcye bağlıyorum. Sonuç bu:
Pcye bağladığımda mi unlock uygulaması telefonu bir türlü görmüyor. Aygıt yöneticisinde ise telefon bağlı görünüyor. Mi usb driverlarını da kurdum. Mi pc suite'de telefonu görüyor.
Her yolu deneme rağmen mi unlock tool cihazı algılamıyor. Bunun bir çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.