Yardım Bootloader Kilidi

FreeSouL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 9T
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.11
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaslar
bugun bootloader kilidini acmaya calistim. Videoda ne denildiyse harfi harfine yaptim.
Lakin 164 saat sonra diye uyari verdi.
Anlamadim neyi yanlis yaptim.?
Lutfen yardimci olur musunuz arkadaşlar.?

Genesis2141

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xioami mi 9t
Konular
0
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var.Benim de cihaz mi 9t ve bootloader kilidini açmak için miflash unlock en 3.3.827.31 indirmem tavsiye edildi ve işin kötüsü ben az önce 3.5.719.27 zip yüklemişim sonradan farkettim. 168 saat sonra tekrar girmem gerekiyor kilidi açmam için. Yanlış sürüm yükledim şimdi ne yapabilirim üstadlar ? Tel yeni aldık hevesimiz kursagimizda kaldı. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var.Benim de cihaz mi 9t ve bootloader kilidini açmak için miflash unlock en 3.3.827.31 indirmem tavsiye edildi ve işin kötüsü ben az önce 3.5.719.27 zip yüklemişim sonradan farkettim. 168 saat sonra tekrar girmem gerekiyor kilidi açmam için. Yanlış sürüm yükledim şimdi ne yapabilirim üstadlar ? Tel yeni aldık hevesimiz kursagimizda kaldı. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Herkesin aldığı süreyi almışsınız ? 168 saat sonra tekrar giriş yaptığınızda açılır ve telefon sıfırlanır Yes~~

Oyla:
Üst Alt