Yardım Bootloader Kilidi

slmbnkaanfelix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Kağan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.3.0
Telefon Modeli
POCO X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bootloader kilidini düzgün bir şekilde kapatırsam cihazımın garantisi gelir mi ? Twrp'de silinirse garanti tekrardan gelir mi ?
Cihazıma google experience yüklemek istiyorum sebebi cihazın son güncelleme ile ekran dalgalanması oldu. Chrome Brave ve YouTube'de yapıyor ve batarya hızlı gitmeye başladı ve son olarak cihazım bazen kasıyor. Cihazımın bootloader kilidi şuan kapalı açmayı düşünüyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kilit açtığınızda garantiniz gider ve servisteki teknisyen isterse garantiniz geri gelmez. Kilit açıp açmadığınızı anlayabilirler.

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Ben tekrar kilitleyip gönderdim hiçbir sorun çıkmadı

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Ben tekrar kilitleyip gönderdim hiçbir sorun çıkmadı
Her zaman bakılmaz boot kilidi hit sayacına sizinki tamamen şans eseri veya işlem yapan teknikerin dikkat etmemesinden garantiden sayılmıştır.
Yani tespit edildiği an cihaz garantiden çıkarılır bu tespit işlemi yapılmadan on kere bile gidip serviste işlem görebilir ama tespit edildi an iş bitmiştir.
Yani sizde olmadı diye başkasındada olmaz diyerek zan altında kalmayın.
Cihazın sorunu yazılım ile çözülmeye çalışılıyor ise serviste direk tespiti yapılır parça değişimi isteyen durumlarda bakılmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidini düzgün bir şekilde kapatırsam cihazımın garantisi gelir mi ? Twrp'de silinirse garanti tekrardan gelir mi ?
Cihazıma google experience yüklemek istiyorum sebebi cihazın son güncelleme ile ekran dalgalanması oldu. Chrome Brave ve YouTube'de yapıyor ve batarya hızlı gitmeye başladı ve son olarak cihazım bazen kasıyor. Cihazımın bootloader kilidi şuan kapalı açmayı düşünüyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.
Boot kilidi açmadan değişik stock Roma geçiş yöntemi var hocam video olarak anlatımda var link atarım ona bakarak Endonezya romunu deneyin derin düşük sürümlerden

Oyla:

slmbnkaanfelix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Kağan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her zaman bakılmaz boot kilidi hit sayacına sizinki tamamen şans eseri veya işlem yapan teknikerin dikkat etmemesinden garantiden sayılmıştır.
Yani tespit edildiği an cihaz garantiden çıkarılır bu tespit işlemi yapılmadan on kere bile gidip serviste işlem görebilir ama tespit edildi an iş bitmiştir.
Cihazın sorunu yazılım ile çözülmeye çalışılıyor ise serviste direk tespiti yapılır parça değişimi isteyen durumlarda bakılmayabilir.

Boot kilidi açmadan değişik stock Roma geçiş yöntemi var hocam video olarak anlatımda var link atarım ona bakarak Endonezya romunu deneyin derin düşük sürümlerden

Yardımın İçin Teşekkür ederim 2 hesaptan'da bootloader başvurusu yaptım sorun olur mu ? Yani garanti gider mi ? Şuan bootloader kilidi kapalı ve dün kilidi açmayı denedim 90 hours yazıyordu sorun olmaz değil mi ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yardımın İçin Teşekkür ederim 2 hesaptan'da bootloader başvurusu yaptım sorun olur mu ? Yani garanti gider mi ? Şuan bootloader kilidi kapalı ve dün kilidi açmayı denedim 90 hours yazıyordu sorun olmaz değil mi ?
Hayır hocam unlock yazısı boot ekranında olmadığı sürece sıkıntı olmaz

Oyla:

slmbnkaanfelix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Kağan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sence hangi Endonezya stock romunu yükleyeyim yani sürümü.

Son düzenleme:
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
sence hangi Endonezya stock romunu yükleyeyim yani sürümü.
Hocam her akşam birini deneyin nasıl olsa kurulumu basit akşamdan kurun gün içinde kullanın memnun kalmazsanız akşam diğerini kurun birinden biri memnun eder onda kalırsınız

Oyla:
Üst Alt