Soru Bootloader kilidi suresi beklemeden acma yolu varmi acaba?

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Forumda birkaç tane bootlader kilidi zamanini atlayarak acmanin yollarini gordum.Ben gelistirici kismindan mi unlock icin basvuru yaptim.Ama 168 saat beklemem gerektigini soyliyor bi sıkıntı yasamadan bootloader kilidini acmamin bi yolu var mi ve neden kilidi acmak icin bekleme suresi var bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Çveneburi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Forumda birkaç tane bootlader kilidi zamanini atlayarak acmanin yollarini gordum.Ben gelistirici kismindan mi unlock icin basvuru yaptim.Ama 168 saat beklemem gerektigini soyliyor bi sıkıntı yasamadan bootloader kilidini acmamin bi yolu var mi ve neden kilidi acmak icin bekleme suresi var bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Yetkili hesap ile yapılabilir ücretli yardımlar bölümünden destek alabilirsiniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Son günlerde sık karşılaştığımız bir olay var. Maalesef cihazlar güncelleme aldıkça unlock araçları güncelliğini yitiriyor. Buna istinaden de özellikle yurtiçi cihazların kilidini bu araçlarla açan kişilerin imeileri uçuyor ve cihazlar Dm verity corruotion hatası vermekte. Özellikle yurtiçi cihaz sahipleri başvuru yapıp mi unlock ile kilitlerini açmaları kendi yararlarına olacaktır..

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Kesinlikle en yasal olan yöntem olan mi unlock tool ile aç bl yi. Başka türlü çok sıkıntı çekersin. Bak benim cihaz MTK client ile 1 sn de bl açıldı ama şuan cihazın blsini yanlışlıkla kapatırsam bir daha açılması çok zor ve bayağı pahalıya patlayacak. Geç olsun güç olmasın 😄

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son günlerde sık karşılaştığımız bir olay var. Maalesef cihazlar güncelleme aldıkça unlock araçları güncelliğini yitiriyor. Buna istinaden de özellikle yurtiçi cihazların kilidini bu araçlarla açan kişilerin imeileri uçuyor ve cihazlar Dm verity corruotion hatası vermekte. Özellikle yurtiçi cihaz sahipleri başvuru yapıp mi unlock ile kilitlerini açmaları kendi yararlarına olacaktır..

Kesinlikle en yasal olan yöntem olan mi unlock tool ile aç bl yi. Başka türlü çok sıkıntı çekersin. Bak benim cihaz MTK client ile 1 sn de bl açıldı ama şuan cihazın blsini yanlışlıkla kapatırsam bir daha açılması çok zor ve bayağı pahalıya patlayacak. Geç olsun güç olmasın 😄
Sagolun hocalarim.O zaman en garanti çözum beklemek olacak benim için.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Konunun note 10s için olduğuna bakmayın MTK olan tüm cihazlarda ptyhon sayesinde açılıyor süre başvuru vs istemeden

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Konunun note 10s için olduğuna bakmayın MTK olan tüm cihazlarda ptyhon sayesinde açılıyor süre başvuru vs istemeden
Cihaza zarar verirmi peki

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Yok Hocam MTK işlemcili cihaz hardbrick bile olsa tek tuş ile hayata döndürülen bir işlemciye sahip cihazdır
Mtk islemcili bir cihaz ya da baska islemcili harbrick olursa nasil hayata dondururuz biliyormusunuz hocam

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Yok Hocam MTK işlemcili cihaz hardbrick bile olsa tek tuş ile hayata döndürülen bir işlemciye sahip cihazdır
Gerçekten mi? Bu forumda birisi "MTK işlemci hard brick olursa yandınız" demişti. Ben de korktum begonia kullanıyorum.

Üst Alt