Yardım Bootloader kilidi nasıl kapatılır?

resevk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Arkadaşlar telefonu satmak istiyorum telefonda masik rom yüklü root da var recovery de ise orange Fox yüklü bootloader kilidini nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar telefonu satmak istiyorum telefonda masik rom yüklü root da var recovery de ise orange Fox yüklü bootloader kilidini nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler.
Rom - Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.6.0 PFGMIXM İndirme Bağlantısı linkteki fastboot romunu indirip mi flash ile fastboot modunda romu kurup clean and lock işaretini seçerseniz şayet kilidiniz kapanacaktır hocam,şayet cihazınızın global olması gerekiyor yoksa cihaz brick olabilir,tavsiyem önce mi flash ile clean all seçili şekilde flaşlayıp ardından tekrar fastboot modunda clean and lock işareti seçili şekilde flaşlamanız olacaktır.

Oyla:

resevk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim deneyip yine cevap yazarım.

Oyla:

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
Türkiye'den alınan cihaz global rom yüklü cihazıma XMT_0.5.2 bu uygulama ile bootloader kilidini kilitleyip servise yolladım hiç bir sorun olmadı global rom indirme linki aşağıda.
Fastboot indirme bağlantısı;

Ayrıca telefonunuzu satacaksınız içindeki kişisel bilgilerinizi tamamen temzilemeyi unutmayın

Oyla:
Üst Alt