Rehber Bootloader kilidi gizleme WhatsApp hatası çözümü

27KARADAYII

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14 t
Konular
1
Merhaba benim de yaşadığım bir sorun olan Bootloader kilidi açık olunca WhatsApp sahte uygulama hatası verme sorunu aşağıda verdiğim üç modülü yükleyerek çözebilirsiniz

1. Bu üç modül haricinde kesinlikle başka gizleme modülü yüklemeyin aksi takdirde çalışmayabilir

2. Modülleri yüklendikten sonra _.Integrity_Box modülünü magisk içerisinden çalıştırın ve sağ altta x işareti çıkana kadar hiçbir işlem yapmayın x işareti çıktıktan sonra ona tıklayın ve magisk kapatın

3. Magisk ayarlar kısmından reddetme listesine gidin ve (Google play hizmetleri),(Google Play Services for AR), ve son olarak (Google play store) gizleyin

Şimdi cihazı yeniden başlatıp WhatsApp a giriş yapın

Eğer yanlış bir şey yapmadıysanız %90 ihtimalle çalışması gerekiyor

Bol şanslar

Ekli dosyalar

• _.𝙄𝙣𝙩𝙚𝙜𝙧𝙞𝙩𝙮_𝘽𝙤𝙭_📦-30(30000) (1).zip
    431,9 KB · Görüntüleme: 472
  • Tricky-Store-v1.4.1-245-72b2e84-release(1).zip
    2,7 MB · Görüntüleme: 17
  • LSPosed-v1.9.2-7291-Irena-debug.zip
    10 MB · Görüntüleme: 29

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Kernelsu next ile aynı modüller yüklenebilir mi?

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Merhaba benim de yaşadığım bir sorun olan Bootloader kilidi açık olunca WhatsApp sahte uygulama hatası verme sorunu aşağıda verdiğim üç modülü yükleyerek çözebilirsiniz

1. Bu üç modül haricinde kesinlikle başka gizleme modülü yüklemeyin aksi takdirde çalışmayabilir

2. Modülleri yüklendikten sonra _.Integrity_Box modülünü magisk içerisinden çalıştırın ve sağ altta x işareti çıkana kadar hiçbir işlem yapmayın x işareti çıktıktan sonra ona tıklayın ve magisk kapatın

3. Magisk ayarlar kısmından reddetme listesine gidin ve (Google play hizmetleri),(Google Play Services for AR), ve son olarak (Google play store) gizleyin

Şimdi cihazı yeniden başlatıp WhatsApp a giriş yapın

Eğer yanlış bir şey yapmadıysanız %90 ihtimalle çalışması gerekiyor

Bol şanslar
hocam zaten konusu vardı Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
Sade anlatım için teşekkürler öteki konu çorba olmuş durumdaydı. _.Integrity_Box güncelleme gelirse modülü içinden güncelleyebilirsiniz, geliştiricisi çok ilerletmiş ek herhangi bir modüle gerek kalmadan tekte halletti işimi. Hatta playstore falan gizlemek zorunda bile kalmadım.

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Sade anlatım için teşekkürler öteki konu çorba olmuş durumdaydı. _.Integrity_Box güncelleme gelirse modülü içinden güncelleyebilirsiniz, geliştiricisi çok ilerletmiş ek herhangi bir modüle gerek kalmadan tekte halletti işimi. Hatta playstore falan gizlemek zorunda bile kalmadım.
Meowdump integrity box için tricky store ve zygisknext şart sadece box yeterli değil

Üst Alt