Driverlari kontrol edin olmadı başka pcde deneyin hocam.Yüklenebilir mi ? Bootloader kilidimi açamıyorum mi unlock ile fastbootta unlocka basıyorum %50'de kalıyor.
Kilit kapalı durumdayken sadece OTA üzerinden gelirse yükleyebilirsiniz.Yüklenebilir mi ? Bootloader kilidimi açamıyorum mi unlock ile fastbootta unlocka basıyorum %50'de kalıyor.
Reis aylardır bekliyorum bir türlü gelmedi ne zaman geleceği belli mi acaba?Kilit kapalı durumdayken sadece OTA üzerinden gelirse yükleyebilirsiniz.
Info alınırken hata oldu diye hata veriyordu ama çözdüm hocam şimdi saat sınırını bekliyorum.Driverlari kontrol edin olmadı başka pcde deneyin hocam.
Normal değil hani süre hatası ne bilim server hatası filan verir ama %50de kalma olayı sık rastlanan bir hata değil hatta ben ilk defa duydum desem yeridir
Normal şartlarda miui 13 geldi hocam, bazı kullanıcılara OTA üzerinden güncelleme gelmedi.Reis aylardır bekliyorum bir türlü gelmedi ne zaman geleceği belli mi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Info alınırken hata oldu diye hata veriyordu ama çözdüm hocam şimdi saat sınırını bekliyorum.