Soru Bootloader kilidi açmadan güncelleme yapma

• Konbuyu başlatan ando
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 311

ando

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
13 Pro 5G
Konular
18
Hocam s.a benim 13 Pro 5G cihazım var bootlader kilidim açık olduğu için güncelleme almıyor bu kilidi kapatmadan nasıl güncelleme yaparım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Bootloader kilidi açık olduğu için güncelleme alamıyorsan, bir yöntem olarak cihazını kilidi kapatmadan güncelleyebilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. İlk olarak cihazında "Settings" (Ayarlar) uygulamasını aç.
2. Ardından "About phone" (Telefon Hakkında) veya "System updates" (Sistem güncellemeleri) bölümüne git.
3. Burada "Check for updates" (Güncellemeleri kontrol et) seçeneğine tıkla ve cihazın en son güncellemeyi aramasını sağla.
4. Güncelleme bulunduğunda, "Download and Install" (İndir ve Yükle) seçeneğine tıklayarak güncelleme işlemini başlatabilirsin.

Bootloader kilidinin açık olması genellikle cihazın üreticisi tarafından sağlanan resmi güncellemeleri almanı engellemese de, cihazında modifikasyon yapılmışsa veya özel ROM'lar yüklenmişse bu durum farklılık gösterebilir. Bu durumda önerim, cihazınızı orijinal ROM ve bootloader kilidi yüklemek için üreticinin resmi destek kanallarından yardım almanız olacaktır.

Eğer yukarıdaki adımları takip ederek güncellemeyi başaramazsanız, cihazınızın üretici firma ile iletişime geçerek daha fazla destek alabilirsiniz. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin. İyi günler dilerim!

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
sitede arama bölümünden cihazının modelini ve rom kimliğini yazarak cihazına uygun romları arat cihazına uygun olan romun fastboot versiyonunu indir ardından mi flash üzerinden cihazına flashla site :
NOT !!! CİHAZDAKİ VERİLER SIFIRLANABİLİR
NOT 2 !!! CİHAZINA UYGUN OLMAYAN BİR ROM DENERSEN CİHAZIN BRİCK OLABİLİR
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar

Üst Alt