Yardım Bootloader kilidi açma sürecinde güncelleme yapmak

furkankrcll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
furkan
Cihazım
mt9 pro- k20 pr
Konular
2
Merhabalar ben yurt dışı telefon aldım note 9 pro adam alırken 2 hatlı yani 2 imeil var dedi ama sen bootloader kilidini ac sana süre vercek sonra bize getir 50 tl ye imeil atariz yine dahada kapanma olmaz dedi ama ben o surec boyunca guncelleme geldi güncelledim bir sıkıntı çıkarmı imeil attirirken

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar ben yurt dışı telefon aldım note 9 pro adam alırken 2 hatlı yani 2 imeil var dedi ama sen bootloader kilidini ac sana süre vercek sonra bize getir 50 tl ye imeil atariz yine dahada kapanma olmaz dedi ama ben o surec boyunca guncelleme geldi güncelledim bir sıkıntı çıkarmı imeil attirirken
Hayır hocam olmaz.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam şimdi siz başruru yaptınız ve daha kilit açmadınız ama diyelim başvuru süreci ve kilit açana kadar o bekleme süresindde güncelleme yaparsanız süre uzuyor diye biliyorum ben ama
bunu okuyabilirsiniz

Muhammet emin41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 9
Konular
3
Benim redmi note 9 um var telefonu sıfırladım IMEI gitti bootloader kiliti kapandı şimdi IMEI olmadığı için şebeke yok o yüzden kilit açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Maxtorices

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Benim redmi note 9 um var telefonu sıfırladım IMEI gitti bootloader kiliti kapandı şimdi IMEI olmadığı için şebeke yok o yüzden kilit açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl sıfırladınız?

Üst Alt