Soru bootloader kilidi açma hakkında

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
merhaba arkadaşlar dün migrostan redmi 5 plus aldım global sürüm

daha önceki telefonum mi note 3 idi. note ün bootloader kilidini açmıştım. şimdi eski telefonumda kullandığım mi hesabını bu yeni redmi 5 plusta kullanıyorum.

Sormak istediğim şey ise şu. Şimdi ben eski telefonumda 3 gün onay bekleyerek boot kilidini açtığım hesaptan indirdiğim dosyayı ( şu adresten ) bu yeni telefonda da kullanabilir miyim yoksa yeni hesap açıp sil baştan mı uğraşmam gerekecek ?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
merhaba arkadaşlar dün migrostan redmi 5 plus aldım global sürüm

daha önceki telefonum mi note 3 idi. note ün bootloader kilidini açmıştım. şimdi eski telefonumda kullandığım mi hesabını bu yeni redmi 5 plusta kullanıyorum.

Sormak istediğim şey ise şu. Şimdi ben eski telefonumda 3 gün onay bekleyerek boot kilidini açtığım hesaptan indirdiğim dosyayı ( şu adresten ) bu yeni telefonda da kullanabilir miyim yoksa yeni hesap açıp sil baştan mı uğraşmam gerekecek ?
yeni telefonunuz yani redmi 5 plusta aynı hesaba giriş yapıp ayarlar telefon hakkında miui sürümüne bikaç defa basarak geliştirici ayarlarını aktif edin. ayarlar>ek ayarlardan>geliştirici seçeneklerine girin orada mi kilit açma durumuna gelerek cihaz ekle yapın sonrasında unlock programında deneme yaparak uygulayın.
Bknz:Unlock Bootloader Kilit Açma

Oyla:

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni telefonunuz yani redmi 5 plusta aynı hesaba giriş yapıp ayarlar telefon hakkında miui sürümüne bikaç defa basarak geliştirici ayarlarını aktif edin. ayarlar>ek ayarlardan>geliştirici seçeneklerine girin orada mi kilit açma durumuna gelerek cihaz ekle yapın sonrasında unlock programında deneme yaparak uygulayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cevap için teşekkürler. unutmuştum bu adımları hatırlatmanız çok iyi oldu. az önce denedim ama 720 saat bekleyin dedi. ama yuh yani önceki telefonda 72 saat olan bekleme nasıl 720 saate çıktı anlamış değilim.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Galiba farklı saatler veriliyor.
Geçen gün bir cihaz için yaptım, 72 saat verdi.

Oyla:

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba farklı saatler veriliyor.
Geçen gün bir cihaz için yaptım, 72 saat verdi.
Bende eski cihazımın 6 ay önce kilidini açmaya çalıştığımda 72 saatti ama 720 saat nedir ya tam bir ay eder. acaba aynı hesabı kullandığım için mi böyle oldu 8=)

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Aynı hesapla farklı cihaz olduğu için olabilir hocam sonuç olarak aynı hesapla kilidi açabileceksin ama aynen çok uzun bir süre vermiş tam 1 ay
Bende eski cihazımın 6 ay önce kilidini açmaya çalıştığımda 72 saatti ama 720 saat nedir ya tam bir ay eder. acaba aynı hesabı kullandığım için mi böyle oldu 8=)

Oyla:
Üst Alt