Yardım Bootloader Kilidi Açılmadan Rom Atılır Mı?

61LaZo16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 10.2.3.0 STABLE
Telefon Modeli
Mİ 8SE
Bootloader Kilidi
Kapalı
ARANIZDA YENİYİM İLK DEFA XİAOMİ TEL KULLANIYORUM CİHAZIM Mİ 8SE GÜNCELLEME YAPMAYA ÇALIŞIRKEN FACEBOK TAKİ SAYFANIZDAKİ ARKADAŞIN YANLIŞ YÖNLENDİRMESİ SONUCU BOOTLOADER KİLİDİ KAPANDI VE TEL ÇİNCE OLDU ZOR BELA KULLANIYORUM ŞU ANDA KAYIT YAPTIM MİU YA 360 SAAT SÜRE VERDİ KİLİDİ AÇABİLMEM İÇİN ŞİMDİ SİZE SORMAK İSTEDİĞİM ŞEY :
!!! BU KİLİDİN AÇILMASINI BEKLEMEK ZORUNDAMIYIM KİLİDİ AÇMADAN TÜRKÇE YAPAMAM MI TELEFONU PROFESYONEL KULLANICI DEĞİLİM TEL İLE ÇOK İŞİM OLMAZ TÜRKÇE OLSUN YETER YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLAR

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
İlk olarak büyük harf yazmanızı sağlayan Caps Lock tuşunu kapatınız ve küçük harf kullanarak durumunuzu belirtiniz. İkincisi ise evet miui'nin size vermiş olduğu süreyi beklemek zorundasınız.

Oyla:

61LaZo16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak büyük harf yazmanızı sağlayan Caps Lock tuşunu kapatınız ve küçük harf kullanarak durumunuzu belirtiniz. İkincisi ise evet miui'nin size vermiş olduğu süreyi beklemek zorundasınız.
Öncelikle teşekkür ederim capslock u kapattım kusura bakmayın forumda bir yerlerde vpn indirip bölgeyi çin seçip tekrar deneyin diyorlar böyle birşey mümkün mü ?

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Öncelikle teşekkür ederim capslock u kapattım kusura bakmayın forumda bir yerlerde vpn indirip bölgeyi çin seçip tekrar deneyin diyorlar böyle birşey mümkün mü ?
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef.

Oyla:
Üst Alt