Çözüldü bootloader kilidi açılınca imei gider mi?

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
redmi k20 pro (mi9t pro)
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar elimde 2. el mi9t pro var.
daha önce kaçak imei atılmış... (samsung s3mini)
ben aldıktan sonra her ihtimale karşı twrp üzerinde efs yedeğini aldım.
cihazı sıfırladığımızda imei gider diye biliyorum.

kafamı karıştıran olay şu.. eu betaya geçmek istiyorum ve xiaomimitool2 uygulamasında bootloader kilitli olarak gözüküyor. şimdi bootloader kilitli ise bu cihaza imei nasıl atılmış? (imei atıp tekrar mı kitlediler acaba?)
bootloader kilidini açtıktan sonra cihaz sıfırlanır diye duydum. böyle birşey olursa imei gitmesi muhtemel.

efs yedeğini almışsın işte, niye kasıyorsun diyebilirsiniz ama efs geri yükleme felan uğraşmak istemiyorum hiç deneyimlemedim.

bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum imei kesin gider mi?
bootloader kilidini açmadan eu rom kurabilir miyim? bir yöntemi var mı?

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI Kapalı Olarak Repair Yapılabilir Programlar Aracıyla.
Bootloader Kilidini Açarsanız IMEI Sıfırlanır.
Bootlaoder Kilidini Açtıktan Sonra TWRP Yükleyip TWRP Üzerinden EU Rom Kurabilirsiniz.
twrp üzerinden efs yedeği almıştım.. yani twrp kurulu. bootloader kilidi açık olmayan cihaza twrp kurulmuyor mu? bootloader kilitli cihazlara eurom kurulmamasının tek nedeni twrp yüklenmiyor olması mı? peki böyle birşey varsa ben twrp nasıl yükledim?

Oyla:

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
twrp üzerinden efs yedeği almıştım.. yani twrp kurulu. bootloader kilidi açık olmayan cihaza twrp kurulmuyor mu? bootloader kilitli cihazlara eurom kurulmamasının tek nedeni twrp yüklenmiyor olması mı? peki böyle birşey varsa ben twrp nasıl yükledim?
Doğru Hocam En Başta TWRP Yüklü Yazısını Görmedim Kusura Bakmayın Şimdi Yazınca Fark Ettim

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Doğru Hocam En Başta TWRP Yüklü Yazısını Görmedim Kusura Bakmayın Şimdi Yazınca Fark Ettim
yani şimdi eurom yüklemem için hiç bir engel yok diyorsun doğru mu anlamışım hocam? bootloader açmak gerekmiyor yani..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve hocam şimdi farkettim cihaz açılırken kilit işareti açk gözüküyor.. ama mitool2 uygulamasında kilitli diyor... hangisine inanacağımı bilemedim ama twrp yüklü olduğuna göre açık olduğuna inanacağim sanırım..

eyvallah hocam.. mitool2 şaşırttı beni. yardım için teşekkürler..

Son düzenleme:
Oyla:

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
Hocam TWRP Yüklenebilmesi İçin Cihazın Bootlaoader Kilidi Açık Olmalı. Şu Videoyu İzleyerek Kilidiniz Açık Olup Olmadığına Bakarmısınız Hocam

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Hocam TWRP Yüklenebilmesi İçin Cihazın Bootlaoader Kilidi Açık Olmalı. Şu Videoyu İzleyerek Kilidiniz Açık Olup Olmadığına Bakarmısınız Hocam
videoda yazan bölümde cihaz kilitli diyor ama açılışta kilit açık logosu var ve twrp yüklü.. ne yapacam?

twrp üzerinden "Dalvik, Önbellek, Sistem, Data ve Dahili Depolama" kısımlarını sildiğimde imei zarar görür mü?

Oyla:

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
videoda yazan bölümde cihaz kilitli diyor ama açılışta kilit açık logosu var ve twrp yüklü.. ne yapacam?
Büyük İhtimalle Kilit Açıktır Hocam Twrp Üzerinden Eu Rom Kurabilirsiniz IMEI Herhangi Bir Sorun Yaratmaz

Oyla:

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Büyük İhtimalle Kilit Açıktır Hocam Twrp Üzerinden Eu Rom Kurabilirsiniz IMEI Herhangi Bir Sorun Yaratmaz
twrp üzerinden "Dalvik, Önbellek, Sistem, Data ve Dahili Depolama" kısımlarını sildiğimde imei zarar görür mü? (tertemiz bir kurulum olması için dahili depolamayı silmek istiyorum)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
twrp üzerinden "Dalvik, Önbellek, Sistem, Data ve Dahili Depolama" kısımlarını sildiğimde imei zarar görür mü? (tertemiz bir kurulum olması için dahili depolamayı silmek istiyorum)
Görmez

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt