Yardım Bootloader Kilidi açıldığında kendiliğinden takrar kilitlenirmi

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bi konu var. Mi5 bootloader Kilidi açık. Tekrar kilitlenmesi mümkün mü ?

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
sezaikoral HiddeNKinG Hocam android Miui sürüm geçişlerinde kitleniyor. Tecrübe ile sabittir. Cihazımda global Android L varken, global beta da android M ye geçinde BL kilidi aktif oldu. Tam tersinde de aynı durum sözkonusu. Tabii Mi unlock ile yetki olduğu için 30sn tekrar açılıyor.
Miui android sürüm geçişinde her ihtimale karşı fastboot satırından kontrol edin.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
sezaikoral HiddeNKinG Hocam android Miui sürüm geçişlerinde kitleniyor. Tecrübe ile sabittir. Cihazımda global Android L varken, global beta da android M ye geçinde BL kilidi aktif oldu. Tam tersinde de aynı durum sözkonusu. Tabii Mi unlock ile yetki olduğu için 30sn tekrar açılıyor.
Miui android sürüm geçişinde her ihtimale karşı fastboot satırından kontrol edin.

Doğrudur hocam. Ama ara güncellemelerde ben denk gelmedim. Kapatmak için miflash ile rom yükleme esnasında kilitle seçeneği mevcut.

Oyla:

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur hocam. Ama ara güncellemelerde ben denk gelmedim. Kapatmak için miflash ile rom yükleme esnasında kilitle seçeneği mevcut.
Mi flashla surum yuklerken tek seferde yuklemiyor. 5-10 kere denemem gerekiyor

Oyla:
Üst Alt