Yardım Bootloader kilidi açık cihazda nvdata ve nvram silemiyorum

ademoski26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 14.0.3.0
Telefon Modeli
NOTE 11S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selamlar arkadaşlar elimde note 11s cihazım var mediatek işlemciye sahip yurt dışı cihazı, cihaza imei repair işlemi yapıcaktım fakat bootloader kilidi kapalıydı bende mediatek işlemcili cihazlarda hızlı bootloader kilidi açma yazılımını kullandım ardından your device is corrupted it cannot be trusted and may not work properly cihaz açılırken bu yazı geldi bende gene forumdan çözümü buldum (fastboot oem cmds) arkasından bu yazı gitti ama ben cihazdan nvdata ve nvram i silmek istediğimde gene silemiyorum ve eng rom ilede denedim ordada bootloader kilidi kapanıyor tekrar açtığım zaman your device is corrupted it cannot be trusted and may not work properly yazısı ile karşılaşıyorum gene kaldırıyorum yazıyı gene nvdata ve nvram i silemiyorum ekran görüntüsü bıraktım yardımcı olursanız sevinirim :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-07-21 014808.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 014808.png
    27 KB · Görüntüleme: 28

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yeni nesil mtk işlemcili cihazlarda eski bildiklerinizi unutun geçerli değil.. silmeyi işlemini yaptığınız anda recovery ekranında kalıp açılmayacak brick olacaktı zaten.. Teknik destek almalısınız bu işlemi kendiniz halledemezsiniz.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile hallederiz..

Oyla:

ademoski26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni nesil mtk işlemcili cihazlarda eski bildiklerinizi unutun geçerli değil.. silmeyi işlemini yaptığınız anda recovery ekranında kalıp açılmayacak brick olacaktı zaten.. Teknik destek almalısınız bu işlemi kendiniz halledemezsiniz.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile hallederiz..
ücretiniz nedir acaba birde sıfırlanınca imei gidecek mi

Oyla:
Üst Alt