Yardım Bootloader Ki̇li̇di̇ Kapalıyken- Oriji̇nal Global Romdan Tayvan Rom Geçme Yardım

yunusv7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
redmi note 12
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
poco x7 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Elimde Global Rom'lu Bootloader kilidi kapalı bir Poco x7 pro var

Bu cihazı Tayvan rom' a geçirmek istiyorum

Bootloader kapalı iken bu işlemler yapılabiliyormuş lütfen yardımcı olup yol gösterir misiniz.

Tayvan rom'u buradan indireceğim.

Ekli dosyalar

• resim.PNG
    resim.PNG
    156,5 KB · Görüntüleme: 16
Moderatör tarafında düzenlendi:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Yanlış anlamayınız lütfen, tabii ki istediğiniz Roma geçebilirsiniz, ancak merak ettiğim için soruyorum.Neden global romdan Taiwan romuna geçmeye çalışıyorsunuz ? Önemli bir nedeniniz mi var ?

Ayrıca bootloader kilitiniz kapalı, nasıl geçeceksiniz, nasıl oluyor bu, bende merak ediyorum.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
BROM/Test point moduna alınabilen çoğu cihaz bypass yöntemiyle Global romların herhangi birine geçirilebiliyor. Çin Endonezya EEA hiç farketmez.

Oyla:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
BROM/Test point moduna alınabilen çoğu cihaz bypass yöntemiyle Global romların herhangi birine geçirilebiliyor. Çin Endonezya EEA hiç farketmez.
Cihaz Brom/Test Point moduna nasıl alınıyor ? Bypass yöntemi nedir, nasıl yapılıyor ? Açıklarmısınız ?

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Cihaz Brom/Test Point moduna nasıl alınıyor ? Bypass yöntemi nedir, nasıl yapılıyor ? Açıklarmısınız ?

ama brom modu her telefonda desteklenmiyor ya da kısıtlanmış olabiliyor (bypass esnasında handshake failed hatası) . bazı işlemlerle o kısıt devre dışı bırakılabiliyor sanırım ama benim net bir tecrübem yok o konuda.

Oyla:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37

ama brom modu her telefonda desteklenmiyor ya da kısıtlanmış olabiliyor (bypass esnasında handshake failed hatası) . bazı işlemlerle o kısıt devre dışı bırakılabiliyor sanırım ama benim net bir tecrübem yok o konuda.
Snapdragon işlemcili cihazlarda olmuyor galiba, öyle anladım. Bayağı zahmetli ve riskli bir işe benziyor bu yöntem. Ayrıca çok da gerekli değil bence. Global kullanmanın avantajlarını gözardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. Global sürekli update alabiliyor, ayrıca yüklenmek istenen diğer romlara kıyasla daha stabil çalışıyor.

Son düzenleme:
Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
njlos53 kardeşim senin global romunda çağrı kaydı yok, mi mesaj ve arama yerine berbat google mesaj ve arama var. tayvan rom global romdan çok daha iyi. ben 14T proda tayvan rom kullanıyorum, memnunum.

Oyla:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
njlos53 kardeşim senin global romunda çağrı kaydı yok, mi mesaj ve arama yerine berbat google mesaj ve arama var. tayvan rom global romdan çok daha iyi. ben 14T proda tayvan rom kullanıyorum, memnunum.
Farklı frekansta olduğumuz muhakkak, son derece normaldir. Madem memnunsunuz, Taiwan Romunu güle güle kullanınız.

Oyla:
Üst Alt