Yardım bootloader kapalı redmi note 9s telefonuma global hindistan romu kurarken brick oldu

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum umarım telefonum çöp olmadan kurtarırız.

Başlıkta da belirttiğim gibi telefona xioamitool uygulamasıyla global hindistan romu yüklüyodum. önce %4.99'a kadar geldi ve bi 20 dakika takıldı. sonra tekrar devam edip %90'lara kadar geldi ve hata verdi sonrasında da telefon kapandı ve system çökmüştür uyarı ekranında kaldı açılmıyor. sitedeki bi kaç önerilen yöntemi denedim ama olmadı. daha telefonu alalı iki gün olmadı hemen kurcalamaya başladık sanırım çöp oldu telefon :D bootloader kilidi de kapalı olduğu için fastboot modunda rom da flashlayamıyorum sanırım. ne yapacağımı şaşırdım telefonsuz kaldım. önerisi olan var mıdır? ne yapmak gerekiyor?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Garantiliyse teknik servise göndericeksiniz yurtdışı ise forumun teknik servisi Zenex göndericeksiniz hocam sizin yapabilceğiniz bişey yok.

Oyla:

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiliyse teknik servise göndericeksiniz yurtdışı ise forumun teknik servisi Zenex göndericeksiniz hocam sizin yapabilceğiniz bişey yok.
yurtdışı telefon. peki tamamdır kendisiyle iletişime geçeyim teşekkürler.

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Madem yurtdışı telefon kardeşim BL kiliti açmak o kadar basit ve gerekli birşeyken niye BL kilitsiz böyle risklere giriyorsunuz. Olmucak şey değil hayat yani durduk yerede telefon gider kapanır açılmaz vs BL kilit açık olması her zaman iyidir..

Oyla:

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Madem yurtdışı telefon kardeşim BL kiliti açmak o kadar basit ve gerekli birşeyken niye BL kilitsiz böyle risklere giriyorsunuz. Olmucak şey değil hayat yani durduk yerede telefon gider kapanır açılmaz vs BL kilit açık olması her zaman iyidir..
aslında açıyodum da bi hafta süre verdi ve telefonun stabilizasyonu beni hiç tatmin etmemişti onun için tavsiye edilen global bir rom yükleyeyim dedim ama global sürümlerde farklı global romlara unlock etmeden de geçebiliyoruz diye bildiğim için sabırsız davranıp bekleyemedim o süreyi. neyse artık olan oldu sağlık ve ders olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç yoktan 150-200TL masraf cikarmissiniz
evet maalesef öyle gözüküyor

Oyla:
Üst Alt