Yardım Bootloader kaldırma

Palaz42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi A2
Konular
15
Mi A2 cihaza sahibim. Miui 11 rom kurmuştum fakat stock roma geri dönüş yaptım. Telefon yeniden başladığında ise Bootloader kilidinin açık olmasından dolayı uyarı vermesi canımı sıkıyor. Bootlader kilidini nasıl kapatabilirim ?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bootloader kilidinin açık olması aslında sizin yararınızadır olası yazılımsal problemlerde cihaza müdahale daha kolay olur. Bootloader kilidini kapatmak istiyorsanız bunun iki yolu var birincisi Mi Flash ile Stock romu yüklediğinizde "Clean all and Lock" seçeneğini seçmek ikincisi cihazı Fastboot moda alıp Adb üzerinden "fastboot oem lock" komutunu vererek Bl kilidini kapatmak.

Palaz42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi A2
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam ben telefonu tamamen orijinal haline geri çevirmek istiyorum ne root ne bootlader. Eski bir stock rom attım telefon şu an açık vaziyette ikinci dediğiniz yöntemi uygulayacağım.
Bootloader kilidinin açık olması aslında sizin yararınızadır olası yazılımsal problemlerde cihaza müdahale daha kolay olur. Bootloader kilidini kapatmak istiyorsanız bunun iki yolu var birincisi Mi Flash ile Stock romu yüklediğinizde "Clean all and Lock" seçeneğini seçmek ikincisi cihazı Fastboot moda alıp Adb üzerinden "fastboot oem lock" komutunu vererek Bl kilidini kapatmak.

Üst Alt