Çözüldü Bootloader hatası

slowles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
not 8 pro
Konular
1
s.a öncelikle benim cihazıma çin roomu yüklendi MİUI 11.0.1.0 (PGGCNXM) yüklü ben başvuruda bulunmak istiyorum yönetici izni veriyorum kilit açma başvurusu kısmında cihaz ekle basıyorum hata kodu veriyor hata koduda EROR : 10000 sürekli bunu veriyor cihazı 1 gündür kullanıyorum sebebi ne acaba şimdiden teşekkür ederim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
s.a öncelikle benim cihazıma çin roomu yüklendi MİUI 11.0.1.0 (PGGCNXM) yüklü ben başvuruda bulunmak istiyorum yönetici izni veriyorum kilit açma başvurusu kısmında cihaz ekle basıyorum hata kodu veriyor hata koduda EROR : 10000 sürekli bunu veriyor cihazı 1 gündür kullanıyorum sebebi ne acaba şimdiden teşekkür ederim
Cihazı ne için gönderdiniz de çin romu yüklenmişti.

slowles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
not 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
telefonum brick olmuştu çin roomu yükleyip bl açıp global yüklenecek ama bl kilidini açmada böyle bi sorunla karşılaşıyorum
Telefonunuza IMEI atılmış bir şekilde iken bootloader kilidini kapatti iseniz bir daha acamazsiniz

slowles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
not 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuza IMEI atılmış bir şekilde iken bootloader kilidini kapatti iseniz bir daha acamazsiniz
benim telefonu aldığım satıcıma gittim ve bunun olabileceğini söyledi ona ne kadar söylesemde kesin dedi ve bana kilit açma isteminde bulunmamı söyledi yani ona göre çinden gelen telefon çin roomunu kurduktan sonra bl kilidini açabiliyor muşuz ben şeyi merak ettim bu aldığım hata ne hatası eror 10000 hatası

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
benim telefonu aldığım satıcıma gittim ve bunun olabileceğini söyledi ona ne kadar söylesemde kesin dedi ve bana kilit açma isteminde bulunmamı söyledi yani ona göre çinden gelen telefon çin roomunu kurduktan sonra bl kilidini açabiliyor muşuz ben şeyi merak ettim bu aldığım hata ne hatası eror 10000 hatası
IMEI değiştikten sonra cihaz kimliği değişir. Bu yüzden sistem cihazı tanımaz ve kilidi açmaya izin vermez. Eğer telefonunuzu o saticidan aldı iseniz sizi kandırıyor maalesef

Üst Alt