Yardım Bootloader Cihazı Ekleyemiyorum

hamzaa21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
Redmi note 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miıu 12.0.1.0 QJOTRXM
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 cihazımın bootloader kilidi kapalı ve kapalıyken imei atıldı daha sonra cihaz miuı 12 güncellemesi sonrası çöktü ve açılmadı mecburen wipe data yaptık hala miuı sorunları devam ediyor cihaz tr romlu global e çevirmek istiyorum fakat bootloader kilidi kapalı açmak için hesap ve cihaz ekle ye bastığımda "REQUEST PARAMETER ERROR" hatası alıyorum daha sonra mi hesabı kaldırıp tekrar denedim ""DOĞRULANMADI 1 2 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ"" diyor ne yapacağımı şaşırdım bundan önce iPhone 8 kullanıyodum Xiaomi alalım dedim pişman oldum lütfen yardım edin:((

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
*#06# yaptığında yada ayarlarda durum bölümünde çift imei gözüküyormu şebekeniz varmı?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu şekilde bootloader kilidi açamazsınız. MTK işlemcili cihazlarda bootloader kilidi açmak için 2 imeide durması gerekiyor. orjinal imeiyi getirme yöntemi mevcut ama box desteği gerekli. isterseniz özel mesaj ile ulaşın destek verelim..

Oyla:

hamzaa21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
Redmi note 9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu şekilde bootloader kilidi açamazsınız. MTK işlemcili cihazlarda bootloader kilidi açmak için 2 imeide durması gerekiyor. orjinal imeiyi getirme yöntemi mevcut ama box desteği gerekli. isterseniz özel mesaj ile ulaşın destek verelim..
Hocam aldığım yer bootloader kapalı olmasına rağmen imei attı sanırım bu box yöntemi oluyor eğer öyle ise aldığım yere götürsem bootloader kilidi ni açarlar herhalde

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam aldığım yer bootloader kapalı olmasına rağmen imei attı sanırım bu box yöntemi oluyor eğer öyle ise aldığım yere götürsem bootloader kilidi ni açarlar herhalde
tabiki o imkanınız varsa götürün. işi biliyorsa çözer..

Oyla:
Üst Alt