Soru Bootloader açmak garanti dışı bırakır mı ?

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
Selamün aleyküm sevgili redmi note 7 lavender kullanıcıları. Telefonum 4/64 modeli. Garantisi devam ediyor. Fakat pil ve hız konusunda güzel romlar gördüm burada. Yüklemek denemek istiyorum. Cihazımın bootloader kilidini açmak garanti dışı bırakır mı ? Bırakırsa tekrar kilidi sorunsuz kapatabilirmiyim? Twrp konusunda acemi değilim romun yedeğini alabilirim. Bu konuda üstadlar bilgi verirse çok memnun olurum.saygılarımla

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Selamün aleyküm sevgili redmi note 7 lavender kullanıcıları. Telefonum 4/64 modeli. Garantisi devam ediyor. Fakat pil ve hız konusunda güzel romlar gördüm burada. Yüklemek denemek istiyorum. Cihazımın bootloader kilidini açmak garanti dışı bırakır mı ? Bırakırsa tekrar kilidi sorunsuz kapatabilirmiyim? Twrp konusunda acemi değilim romun yedeğini alabilirim. Bu konuda üstadlar bilgi verirse çok memnun olurum.saygılarımla
Hocam kilidi açmak tabiki garanti dısı bırakır cihazı mi flash tool ile kilidi yeniden kapatabilirsiniz cihazı yeniden kilitleyebilirsiniz bu mümkün ama işte garantiye gittikten sonra teknik servis bunu anlarmı anlamazmı tartısılır bazıları var garanti anlamıyor bazıları var kilidin açılıp açılmadığını biliyorlar bu tamamen size kalmış bişey risk almak lazım bazen :)

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Delta servis haricinde diğer garanti firmaları kilidi açmakla garantiden çıkarıyor cihazları. Delta servis ise kilit root vs sıkıntı etmiyor.

Oyla:

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kilidi açmak tabiki garanti dısı bırakır cihazı mi flash tool ile kilidi yeniden kapatabilirsiniz cihazı yeniden kilitleyebilirsiniz bu mümkün ama işte garantiye gittikten sonra teknik servis bunu anlarmı anlamazmı tartısılır bazıları var garanti anlamıyor bazıları var kilidin açılıp açılmadığını biliyorlar bu tamamen size kalmış bişey risk almak lazım bazen :)
Delta servis haricinde diğer garanti firmaları kilidi açmakla garantiden çıkarıyor cihazları. Delta servis ise kilit root vs sıkıntı etmiyor.
Anladım üstad. Ozaman sonuç olarak garanti dışı kalıyor diyelim biz buna. Miui 11.0.1 var şuan android 10. Ama biraz şarjı hızlı bitiriyor gibi. Pilim sağlam ama sağlıklı. Pixel plus romu ve kerneli yüklemek denemek istiyorum. Şu garanti olayı insanı sinir ediyor.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Anladım üstad. Ozaman sonuç olarak garanti dışı kalıyor diyelim biz buna. Miui 11.0.1 var şuan android 10. Ama biraz şarjı hızlı bitiriyor gibi. Pilim sağlam ama sağlıklı. Pixel plus romu ve kerneli yüklemek denemek istiyorum. Şu garanti olayı insanı sinir ediyor.
Hocam garanti olsa bile en ufak olayda genellikle zaten para alıyorlar o yüzden bence çok dert etmeyin.Bende Redmi Note 8 Pro var Aralık ta aldım Temmuz dan beridir açık,eğer çok rom denemeyecekseniz dert etmeyin.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bootloader kilidi açmak cihazınızı garanti dışı bırakır. Cihazı yeniden kilitleyebilirsiniz, ancak servisin bunu anlaması hiç zor değil.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Hocam ortalama %1 şarjı kaç dk da yiyor

Oyla:

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garanti olsa bile en ufak olayda genellikle zaten para alıyorlar o yüzden bence çok dert etmeyin.Bende Redmi Note 8 Pro var Aralık ta aldım Temmuz dan beridir açık,eğer çok rom denemeyecekseniz dert etmeyin.
Tamamdır üstad ozaman dediğin gibi garanti olayı zaten pert. Peki üstad pixel plus rom ile kernel paylaşmış bir arkadaş pil ve hız konusunda süpermiş sizin bir öneriniz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ortalama %1 şarjı kaç dk da yiyor
Ustam bazen video izlerken veya haber falan okurken 5-6 dk da bir 1 iniyor. Fakat bu her zaman olmuyor tabii. Bana bağlı. Oyun falan asla oynamam

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Tamamdır üstad ozaman dediğin gibi garanti olayı zaten pert. Peki üstad pixel plus rom ile kernel paylaşmış bir arkadaş pil ve hız konusunda süpermiş sizin bir öneriniz var mı ?

Ustam bazen video izlerken veya haber falan okurken 5-6 dk da bir 1 iniyor. Fakat bu her zaman olmuyor tabii. Bana bağlı. Oyun falan asla oynamam
Hocam gayet iyi değil mi bende de öyle redmi note 8 pro oyun oynarsam şarjı azaliyo karanlık moda alıp parlaklığı sona yakın yaparsam 15 dk da bir iniyor bence gayet iyi MIUI 12.0.2 de

Oyla:

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
Peki ustalar son bir sorum daha olacak.ben kilidi açtım diyelim custom romuda yükledim diyelim. 3 ay kullandım diyelim. Sonra telefonu orijinal haline nasıl çevirebilirim ? Yani orijinal stock romu kilidi kapattıktan sonra download modunda falan yükleme yapılabiliyor mu Xiaomi cihazlara? Yani bunlar kafamı çok karıştırıyor. Rom konusunda acemi değilim bilgi işlemciyim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim saygılarımla

Hocam gayet iyi değil mi bende de öyle redmi note 8 pro oyun oynarsam şarjı azaliyo karanlık moda alıp parlaklığı sona yakın yaparsam 15 dk da bir iniyor bence gayet iyi MIUI 12.0.2 de
Pilden ziyade bazen kastırıyor telefon ona sinir oluyorum. Bazende fişek gibi. Yani bu custom romlar harbiden çok güzel işlenmiş kasma asla olmuyor sanırım. Cezbeden nokta bu

Oyla:
Üst Alt