Yardım Bootloader açmadan sürüm düşürme

farukekeke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.1 global
Telefon Modeli
Mi10T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hocalarım Mi10T cihazım MIUI 12.5 sürümünde altın zamanlarını yaşarken sonrasında gelen her güncellemeyle performansını düşürmeye başladı. Zaten oyun oynayan biri değilim ama batarya performansı her gün saatlerce şarjda oyun oynamışım gibi öldü. Cihazım yurtiçi mi store'dan alındı garantisi bitene kadar dokunmak istemedim. Normalde custom rom atacaktım ama batarya ve kamera performansları hakkında şüphelerim olduğu için bootloader kilidi hâlâ kapalı. Amacım MIUI 12.5 gibi stabil bir sürüme geri dönmek. Şöyle bir videoya denk geldim aceba yöntem çalışıyor mudur bilgilendirirseniz sevinirim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
o açıklar kapandı diye biliyorum. kilit açmadan sürüm düşüremezsiniz muhtemelen. yetkili hesapla atılırda garanti bitmiş gerek yok kilit açın daha mantıklı.

Oyla:

farukekeke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o açıklar kapandı diye biliyorum. kilit açmadan sürüm düşüremezsiniz muhtemelen. yetkili hesapla atılırda garanti bitmiş gerek yok kilit açın daha mantıklı.
Peki hangi custom romu önerirsiniz birde kilit açma için rehber konusu var mı YouTube videosu olsa daha iyi olur güncel bir şey bulamadım mi hesabı oluşturup mobil veriyi açmak ve pc programıyla birlikte fastboot işlemini yapmak hala işe yarıyor mu?

Edit: Az önce 2 hafta önce yapılmış bir yorumda yöntemin hâlâ çalıştığını gördüm sanırım risk alıp deneyeceğim yedek alacağım siz önerilerinizi yazın ben şu yöntemi bir deneyim şimdiden teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt