Hesabım 1 aylık herşey normal olmasına rağmen tam 19:00 da uygulamadan kilidi aç yaptım beni 10 gün sonrasına attı. Bugün verdiği gün dolunca tekrar denedim şimdi ocak 10 a attı bl kilidi açmam için. neden böyle olur başına gelen var mı ?
Hocam Cihazınız Xiaomi 14 Ultra mı? Eğer Öyle İse Account Error Alırsınız Farklı Bir Cihazda Topluluk İznini Aşmanız Daha Sonra Xiaomi 14 Ultra'da O Hesaba Giriş Yaparak Kilidi Açmanız Gerekiyor Veya 400-500TL Arasında Ödeme Yaparak Hazır Yetki Alınmış Hesap Kiralamaniz Gerekiyor.Hesabım 1 aylık herşey normal olmasına rağmen tam 19:00 da uygulamadan kilidi aç yaptım beni 10 gün sonrasına attı. Bugün verdiği gün dolunca tekrar denedim şimdi ocak 10 a attı bl kilidi açmam için. neden böyle olur başına gelen var mı ?
Mi 14, başka bir cihazım var onun bl kilidi açık ama topluluk üyeliği olma şartı yoktu o zamanlar. onda şimdiki hesaptan girip akşam 7 de işlemi yaptıktan sonra şimdiki telefonda mı giriş yapmalıyım o hesaptanHocam Cihazınız Xiaomi 14 Ultra mı? Eğer Öyle İse Account Error Alırsınız Farklı Bir Cihazda Topluluk İznini Aşmanız Daha Sonra Xiaomi 14 Ultra'da O Hesaba Giriş Yaparak Kilidi Açmanız Gerekiyor Veya 400-500TL Arasında Ödeme Yaparak Hazır Yetki Alınmış Hesap Kiralamaniz Gerekiyor.
Evet topluluk Uygulamasında Şu Tarihe Kadar Kilit açma İzni Aldınız Diyecek Ondan Sonra Kilit açılmayan Cihaza O hesabı Girip Topluluk Uzerinden Kilit ac Derseniz O Hesap Kabul olur Daha Sonra Gelistirici Ayarlarından Kilit açma Durumuna Basip 72-96 saat bekleyip açarsınızMi 14, başka bir cihazım var onun bl kilidi açık ama topluluk üyeliği olma şartı yoktu o zamanlar. onda şimdiki hesaptan girip akşam 7 de işlemi yaptıktan sonra şimdiki telefonda mı giriş yapmalıyım o hesaptan