Yardım Bootloader açıkken garanti bozulur mu?

F9alPHa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kayra tolga
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonuma root atmak istiyordum. Fakat beceremedim telefonda bootloader ve twrp var garantisi telefonun 1yıl daha var . Fakat Wifi açılmıyor bir sorun oluştu. Bende telefonu sıfırladım telefon garantiye gidecek. Sizce garantiden telefon men olmuşmudur ? Bilgileriniz varsa aktarabilirmisiniz?

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
İns sorununuz çözüme kavuşur. İyi günler

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Merhaba arkadaşlar telefonuma root atmak istiyordum. Fakat beceremedim telefonda bootloader ve twrp var garantisi telefonun 1yıl daha var . Fakat Wifi açılmıyor bir sorun oluştu. Bende telefonu sıfırladım telefon garantiye gidecek. Sizce garantiden telefon men olmuşmudur ? Bilgileriniz varsa aktarabilirmisiniz?
Teknik servisler ellerindeki yetkili hesap vasıtasıyla cihazın bootloader kilidinin açıldığını anlayabiliyorlar. Bu durumda garanti dışı kalır. Tabi biraz da cihazınızı inceleyecek teknisyenin insafına kalmış.

F9alPHa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kayra tolga
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknik servisler ellerindeki yetkili hesap vasıtasıyla cihazın bootloader kilidinin açıldığını anlayabiliyorlar. Bu durumda garanti dışı kalır. Tabi biraz da cihazınızı inceleyecek teknisyenin insafına kalmış.
Peki bootloader kilidini kapatma nasıl yapabilirim elimde orjinal rom var ?

Üst Alt