Çözüldü Bootloader açık cihaza güncelleme yüklenir mi?

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
Arkadaşlar ben yurt dışından "Redmi Note 9 Pro" telefonu getirmeyi planlıyorum ve bir telefoncuya IMEI artıracağım, sanırım telefoncular IMEI atarken bootloader kilidini açıyor. Bootloader kilidi açık bir cihaza güncelleme gelir mi? MIUI 12 yükleyebilir miyim? "Güncelleme gelir ama yüklenmez" diye duydum ama yine de size sormak istedim.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Arkadaşlar ben yurt dışından "Redmi Note 9 Pro" telefonu getirmeyi planlıyorum ve bir telefoncuya IMEI artıracağım, sanırım telefoncular IMEI atarken bootloader kilidini açıyor. Bootloader kilidi açık bir cihaza güncelleme gelir mi? MIUI 12 yükleyebilir miyim? "Güncelleme gelir ama yüklenmez" diye duydum ama yine de size sormak istedim.
Güncelleme yüklenir hocam bazen otomatik güncelleme geldiği ve hata verdiği hallerde twrp içerisinden recovery rom yüklenerek güncelleme yapılır.

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme yüklenir hocam bazen otomatik güncelleme geldiği ve hata verdiği hallerde twrp içerisinden recovery rom yüklenerek güncelleme yapılır.
Çok teşekkürler hocam, dün geceden beri kafayı yakmıştım bu konuda : D

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
peki cihazın orjinal olduğunu imeil attıktan sonra nasıl anlarızz

Bu adrese cihazın orijinal bilgilerini girerek Xiaomi'nin orijinal kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ben cihazı alırken telefoncuda yapmıştım bu işlemi ve öyle almıştım telefonu. IMEI olmazsa S/N girerek de sorgulayabiliyorsunuz. Kesinlikle alırken yapmanız gereken işlemlerden ilklerinden birisi bu.angel~~

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69

Bu adrese cihazın orijinal bilgilerini girerek Xiaomi'nin orijinal kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ben cihazı alırken telefoncuda yapmıştım bu işlemi ve öyle almıştım telefonu. IMEI olmazsa S/N girerek de sorgulayabiliyorsunuz. Kesinlikle alırken yapmanız gereken işlemlerden ilklerinden birisi bu.angel~~
yurtdışında olan bütün cihazlar kayıtsız olabilirmi acaba bunuda merak ediyorumda diyelim kayıtsız ama global olduğunu bilmiyoruz buraya getirip imei attırdık atılan imeiyi sorgulatsak orjinallik olmadığı teyit edilip sn numarasını yazarsak global olduğu anlaşılırmı

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
yurtdışında olan bütün cihazlar kayıtsız olabilirmi acaba bunuda merak ediyorumda diyelim kayıtsız ama global olduğunu bilmiyoruz buraya getirip imei attırdık atılan imeiyi sorgulatsak orjinallik olmadığı teyit edilip sn numarasını yazarsak global olduğu anlaşılırmı

Bu linkte Xiaomi kendi cihazlarını üretirken hangi cihaza ne bastı ona göre sonuç çıkarıyor. Mesela fabrikada banttan atıyorum space gray 64 gb Note 9 pro indi. Bunlar onu kendi sistemlerine yazıyorlar, biz de sorguladığımızda fabrikada o numaraya ne kaydedildiyse o çıkar. Cihaza sonradan attığınız IMEI başka cihazın olacağı için o sitede hiçbir şekilde sonuç vermez. Fakat , cihazına 3310 IMEI bile atsan, cihazın üstünde yazan S/N ile sorgulattığında cihazın orijinal bilgileri yine çıkar. angel~~

Üst Alt