Yardım Bootloader açan Mi hesabı olanlar varmı?

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Konular
3
Beyler selamunaleyküm,benim poco f6 da bootloader açmak isterken engel yedim script i kullanarak ve hesabım engel yedi,bana bootloader açmak için mi hesabını verebilecek olan varmıdır rica etsem?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
5
özelden bana yaz dene istersen 2 ay önce kendi cihazıma bootloader açtım olacağını sanmıyorum ama denemek istiyorsan verebilirim

emreagacli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
time.is adresinden anlık saati takip et saat tam 19.00 olduğunda bas sakın geç kalma. Türkiye saati ile 19.00 da sadece 2000 kişiye yetki veriyor ilk 2000e girmen lazım. Ben daha geçen hafta bu şekilde açtım. Ayrıca hesabın ban falan yemedi sadece ilk 2000 e giremedin.

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
time.is adresinden anlık saati takip et saat tam 19.00 olduğunda bas sakın geç kalma. Türkiye saati ile 19.00 da sadece 2000 kişiye yetki veriyor ilk 2000e girmen lazım. Ben daha geçen hafta bu şekilde açtım. Ayrıca hesabın ban falan yemedi sadece ilk 2000 e giremedin.
Abi mi community de apply for unlocking kısmı hiçbir şekilde tepki vermiyor foto attığım gibi nasıl ban yemedi anlamadım bana açıklayabilirmisin,bide time.is nedir abim

Üst Alt