Soru Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü

• Konbuyu başlatan black
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 373

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.07
Telefon Modeli
Pocof5
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü? teşekkürler

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cmd komut yöntemi ile de mümkün..

"fastboot oem lock"
Detaylı link anlatım var mı?cunku mi flashla stockmrommyukleyip bootladeri kapa seçiliyor ve tamamile cihaz sifirdannkuruluyor ve bilgiler gidicek ,o yüzden başka yontem rom yuklemeye gerek kalmadan direk bootladeri kapama sordum,detaylı bilgi veya anlatım linki var ise yazarmısınız? teşekkürler

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Detaylı link anlatım var mı?cunku mi flashla stockmrommyukleyip bootladeri kapa seçiliyor ve tamamile cihaz sifirdannkuruluyor ve bilgiler gidicek ,o yüzden başka yontem rom yuklemeye gerek kalmadan direk bootladeri kapama sordum,detaylı bilgi veya anlatım linki var ise yazarmısınız? teşekkürler
Cihazınızı bu konuda yazmamışsınız ama geçmiş mesajlarınızdan cihazınızın China k60 olduğunu ve F5 Pro Global romu kullandığınızı görüyorum.

Çin cihazlarda global rom yüklüyken bootloader kapatırsanız cihazınız açılmaz ve yetkili hesap olmadan kurtaramazsınız. Yani kesinlikle bootloader kapatmayın.

Oyla:

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı bu konuda yazmamışsınız ama geçmiş mesajlarınızdan cihazınızın China k60 olduğunu ve F5 Pro Global romu kullandığınızı görüyorum.

Çin cihazlarda global rom yüklüyken bootloader kapatırsanız cihazınız açılmaz ve yetkili hesap olmadan kurtaramazsınız. Yani kesinlikle bootloader kapatmayın.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Oyla:
Üst Alt