Merhaba,Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü? teşekkürler
Detaylı link anlatım var mı?cunku mi flashla stockmrommyukleyip bootladeri kapa seçiliyor ve tamamile cihaz sifirdannkuruluyor ve bilgiler gidicek ,o yüzden başka yontem rom yuklemeye gerek kalmadan direk bootladeri kapama sordum,detaylı bilgi veya anlatım linki var ise yazarmısınız? teşekkürlerCmd komut yöntemi ile de mümkün..
"fastboot oem lock"
Cihazınızı bu konuda yazmamışsınız ama geçmiş mesajlarınızdan cihazınızın China k60 olduğunu ve F5 Pro Global romu kullandığınızı görüyorum.Detaylı link anlatım var mı?cunku mi flashla stockmrommyukleyip bootladeri kapa seçiliyor ve tamamile cihaz sifirdannkuruluyor ve bilgiler gidicek ,o yüzden başka yontem rom yuklemeye gerek kalmadan direk bootladeri kapama sordum,detaylı bilgi veya anlatım linki var ise yazarmısınız? teşekkürler
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Cihazınızı bu konuda yazmamışsınız ama geçmiş mesajlarınızdan cihazınızın China k60 olduğunu ve F5 Pro Global romu kullandığınızı görüyorum.
Çin cihazlarda global rom yüklüyken bootloader kapatırsanız cihazınız açılmaz ve yetkili hesap olmadan kurtaramazsınız. Yani kesinlikle bootloader kapatmayın.