Yardım Bootlader kilit saçmalığı

yigkikt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
İphone 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
1 hafta bir bekleme süresi vardı ve doldu ben garanti olsun diye üzerine 2 saat daha koydum ve bekledim şuan denediğimde tekrar 191 saat bekleme süresi verdi anlamıyorum ne zaman açılacak şu saçma sapan şey

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Geliştirici seçeneklerinde ki hesap ekleme kısmına yanlışlıkla tekrar girmiş olabilir misin? Bana da geçen hafta bugün 1 hafta süre verdi ve bugün açtım kilidi ekstra uzatmadı. İlk süreyi verdikten sonra ne telefondan ne de mi flash unlock uygulamasından hiç tekrardan giriş ve deneme yapmadım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geliştirici seçeneklerinde ki hesap ekleme kısmına yanlışlıkla tekrar girmiş olabilir misin? Bana da geçen hafta bugün 1 hafta süre verdi ve bugün açtım kilidi ekstra uzatmadı. İlk süreyi verdikten sonra ne telefondan ne de mi flash unlock uygulamasından hiç tekrardan giriş ve deneme yapmadım.
Alakası yok onunla 168 saatte 168 defa daha tıklayın değişmez. Süre uzatma tam sebebi belli olmamakla birlikte en başta geç başvuru yapılan cihazlarda oluyor. Güvenlik gereği bazı şeyleri risk görüyor uzatıyor ama bunlar kesinlikle aramalarda karşınıza çıkacak şeyler değil..

Oyla:

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Alakası yok onunla 168 saatte 168 defa daha tıklayın değişmez. Süre uzatma tam sebebi belli olmamakla birlikte en başta geç başvuru yapılan cihazlarda oluyor. Güvenlik gereği bazı şeyleri risk görüyor uzatıyor ama bunlar kesinlikle aramalarda karşınıza çıkacak şeyler değil..
Tam hatırlamıyorum ama kilit açma uygulamasında yada hesap ekleme ekranında uyarı vermişti tekrar işlem yapmayın süre baştan başlar veya uzar gibi bişeydi unuttum şimdi bilgilendirme için teşekkürler.

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
1 hafta bir bekleme süresi vardı ve doldu ben garanti olsun diye üzerine 2 saat daha koydum ve bekledim şuan denediğimde tekrar 191 saat bekleme süresi verdi anlamıyorum ne zaman açılacak şu saçma sapan şey
Hocam siz geçenlerde arkadaşınızın dediği bir yönet deneyip başarısız olunca süreyi zaten uzatmamış mıydınız? 15 gün beklemeniz gerekiyordu sizin 7 gün değil.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ama bizi kandırmayı başarsanız da süre kısalmayacak ki... :$

Sürenin tamamlanmasını bekleyin, arada başka işlem yapmayın süreyi daha da uzatabilirsiniz.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
1 ayda 1 cihaza bootloder açma izni veriyor aynı hesaptan diye biliyorum.
Sürekli hesap açmak için oynamak, telefona format çekmek ,güncellemeler vs süreyi uzatabilir.Başvuru yapınca süreyi beklemek gerekir.

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Royal_cefer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ROYAL
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Abi bana yardım ede bilirmisin . Konu açdım. Telefon kendi kendine kapandı redmi yazısında kald. Bootlader açıktı. Room atdım. Yine açılmadı. Bir daha atdım şimdi ekranda linux ördek işareti var.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Abi bana yardım ede bilirmisin . Konu açdım. Telefon kendi kendine kapandı redmi yazısında kald. Bootlader açıktı. Room atdım. Yine açılmadı. Bir daha atdım şimdi ekranda linux ördek işareti var.
kendi kendine kapanan bir s2 varsa size yeni telefon için bütçe lazım demektir.. klasik emmc arızası tamir imkansıza yakın..

Oyla:
Üst Alt