Tüm xiaomi cihazlarımın bl kilidini açtım ve açmaya devam edecem sorun yok hocam. Güvenlik açısından sıkıntı yaşamadımmerhaba , Bootlader kilidini açmak güvenli mi , belirtirseniz sevinirim
teşekkürler ,peki güvenlik açısından ne gibi sıkıntı olabilir, mesela resimler telefon bilgilerimi ele geçirebilirler miTüm xiaomi cihazlarımın bl kilidini açtım ve açmaya devam edecem sorun yok hocam. Güvenlik açısından sıkıntı yaşamadım
Bunlar bizim gibi standart insanlar için şehir efsanesi. Holding , Şirket , Siyasi Yönetici falan değilseniz , kim bizim telefon verilerini napsin Rahatlıkla bl kilidi açabilirsiniz.teşekkürler ,peki güvenlik açısından ne gibi sıkıntı olabilir, mesela resimler telefon bilgilerimi ele geçirebilirler mi
teşekkürler hocamBunlar bizim gibi standart insanlar için şehir efsanesi. Holding , Şirket , Siyasi Yönetici falan değilseniz , kim bizim telefon verilerini napsin Rahatlıkla bl kilidi açabilirsiniz.
Bunlar bizim gibi standart insanlar için şehir efsanesi. Holding , Şirket , Siyasi Yönetici falan değilseniz , kim bizim telefon verilerini napsin Rahatlıkla bl kilidi açabilirsiniz.
İnceydiBunları da kandırmak kolay hocam zaten, dinlemeye ,takip etmeye gerek yok zaten