Yardım Bootlader kilidi

HDCrew

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Tapatalk
Konular
1
Amazfit bootlader kilidi açmaya çalışıyorum ancak hata alıyorum şöyle ki

üstteki linkten adb installer kurdum her şey tamam akabinde

Rehber - Amazfit Watch Bootloader Kilidini Açma

bu linkteki yönergeleri yapıyorum minimal adb and fastbootta adb shell reboot bootloader komudunu girdikten sonra amazfit ekrana fastboot yazısı geliyor sonrasında diğer komutu yazamadan bağlantı kopuyor bilgisayarla hiçbir şekilde ayrıntıları görmüyorum sorun nereden kaynaklanıyor yardımlarınız için teşekkürler.

android composit adb interface görev yöneticisinde gözüküyor ama sorun nerededir sizce?

cihaz bu arada ingilizce versiyon 1.3.5 fastboot ekranında kalıyor sürekli gerisi gelmiyor mecburen cihazı aç kapa yapıyorum sürekli

Histeri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Veysel
Cihazım
Discovery el
Konular
1
Amazfit bootlader kilidi açmaya çalışıyorum ancak hata alıyorum şöyle ki

üstteki linkten adb installer kurdum her şey tamam akabinde

bu linkteki yönergeleri yapıyorum minimal adb and fastbootta adb shell reboot bootloader komudunu girdikten sonra amazfit ekrana fastboot yazısı geliyor sonrasında diğer komutu yazamadan bağlantı kopuyor bilgisayarla hiçbir şekilde ayrıntıları görmüyorum sorun nereden kaynaklanıyor yardımlarınız için teşekkürler.

android composit adb interface görev yöneticisinde gözüküyor ama sorun nerededir sizce?

cihaz bu arada ingilizce versiyon 1.3.5 fastboot ekranında kalıyor sürekli gerisi gelmiyor mecburen cihazı aç kapa yapıyorum sürekli
bilgisayarında güncel olmayan sürücüler olabilir. bilgisayarını güncelle ve bir de öyle dene. bakalım olacak mı

Oyla:

ybektas55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar Bektaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Takıldığı yerde görev yöneticisine gidip ünlem olan kısmın sürücüsünü güncelle. Kaldığı yerden devam edecektir.

Oyla:

HDCrew

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Tapatalk
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler başka bir bilgisayardan bootlader kilidini kaldırdım ama şüpheliyim kilidin kalkıp kalkmadığı yönünde

Bu linkteki yönergelerdeki gibi olmadı mailime gelen kodu girdim adb komutuyla sadece ok dedi oradaki gibi ayrıntılardan bahsetmedi ama baktığımda unlocked bootlader yes gözüküyor. Sorun var mıdır burada?

Rom - Amazfit STOCKfied ROM V.1.3.5 - 1.5 Multilanguage

Buradaki komutları birebir yapıyorum son türkçe de goya bastıktan sonra devam etmek için bir tuşa basın diyorum sonrasında ekrandan atıyor beni bir de unlockamazfit açılıyor otomatik tarayıcıda unlocked yapmadım mı ki sorun nerededir?

Oyla:

ybektas55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar Bektaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Booloader yes ise açılmış.
Güncel romu bu linkten yüklemeyi deneyin.

Oyla:

HDCrew

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Tapatalk
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hallettim 1.3.5 sürümüm kabul eder mi ki? 1.3.6 ya güncelleyeyim mi?
[doublepost=1518205482,1518204057][/doublepost]Sanırım yan menülerdeki run walk henüz türkçeleşmemiş en son yüzde 80'di durum.

Oyla:

ybektas55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar Bektaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Teşekkürler hallettim 1.3.5 sürümüm kabul eder mi ki? 1.3.6 ya güncelleyeyim mi?
[doublepost=1518205482,1518204057][/doublepost]Sanırım yan menülerdeki run walk henüz türkçeleşmemiş en son yüzde 80'di durum.
Ben 1.3.6d yi kurdum. 1.3.5 üzerine güncelleme yapılıyormu bilmiyorum. Güncelleme seçeneğinden kontrol ederek olup olmadığına bakabilirsiniz.
Çeviren arkadaş ileriki güncellemelerde eksik olan kısımların tamamlanacağını belirtmiş. Yapanların ellerine sağlık.

Oyla:
Üst Alt