Yardım boot kilidi icin sıralama

drkmen75

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bartu
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Ben bugun tekrar hesap ve cihaz ekle butonuna bastigimda hesap ve cihaz dogrulanamadi diyor ama daha once actigim mi hesabı oturumunu felan kapatmadim daha önce cihaz ve hesap ekle yaptim iliskilendirildi diye zaten uyariyi almıştım simdi nie ole diye kafama takıldı acaba ilk yaptığımdan dolayimi ole hata verdi acemi olduğum için cozemedim yardimci olurmusun

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Kardeşim bir kere başvuru yapman gerekiyor habire başvuru yaparsan süre uzar gider

drkmen75

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bartu
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bir kere başvuru yapman gerekiyor habire başvuru yaparsan süre uzar gider
Ya telefoncunun sozuyle yaptim mi hesap aç kilit aç dedi o kadar videolari var dedi ordan gördüğüm kadariyla işte aklima takilan iliskilendirildi yazdı daha önce oldumu acaba peki neden simdi denediğimde hesap ve cihaz dogrulanamadi dedi önu anlamadım yanlış biselerimi yaptim acaba kardsm

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Ya telefoncunun sozuyle yaptim mi hesap aç kilit aç dedi o kadar videolari var dedi ordan gördüğüm kadariyla işte aklima takilan iliskilendirildi yazdı daha önce oldumu acaba peki neden simdi denediğimde hesap ve cihaz dogrulanamadi dedi önu anlamadım yanlış biselerimi yaptim acaba kardsm
Hocam bunu anlamanın tek yolu bilgisayara mi flash kurup bootloader kilidini açmayı denemektir. Telefoncunun dediği doğru fakat güvenlik testi yaptıysan tekrar yapman gerekir

Üst Alt