Yardım Boot animation ekleyemiyorum

BerdanX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berdan
Cihazım
Redmi note 8 ro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Crdroid 9.5
Telefon Modeli
Rn 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Hocam indirdiğim magisk boot animasyonları kernelsu üzerinden flashlayınca animasyon gelmiyor ne yapmam lazım..

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Root varsa kolay MixPlorer dosya yöneticisi (veya root destekleyen herhangi bir yönetici) ile /system/media içindek bootanimation.zip dosyasının uzantısını (.zip) değiştir (örn: bootanimation.yok) ve flaşlamak istediğin boot animasyon zip dosyasının içinde bu isimdeki dosyayı win rar veya win zip ile çıkart, /system/media klasörüne kopyala ve telefonu yaniden başlat. Sorun olursa, son eklediğin bootanimation.zip dosyasını sil, eski dosya adını bootanimation.zip yap.

Oyla:

BerdanX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berdan
Cihazım
Redmi note 8 ro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root varsa kolay MixPlorer dosya yöneticisi (veya root destekleyen herhangi bir yönetici) ile /system/media içindek bootanimation.zip dosyasının uzantısını (.zip) değiştir (örn: bootanimation.yok) ve flaşlamak istediğin boot animasyon zip dosyasının içinde bu isimdeki dosyayı win rar veya win zip ile çıkart, /system/media klasörüne kopyala ve telefonu yaniden başlat. Sorun olursa, son eklediğin bootanimation.zip dosyasını sil, eski dosya adını bootanimation.zip yap.
Kernelsu var hocam ve dosya adını değiştiremiyorum düzeltildi diyor ama ad değişmiyor veya kopyalama yapamıyorum bildiğim 4 5 tane dosya yöneticisi (önerdiğiniz dahil denedim) olmadı

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Kernelsu var hocam ve dosya adını değiştiremiyorum düzeltildi diyor ama ad değişmiyor veya kopyalama yapamıyorum bildiğim 4 5 tane dosya yöneticisi (önerdiğiniz dahil denedim) olmadı
Magisk ile rootlayabilirsen daha iyi olur, üstelik istediğin zaman kaldırıp unroot bile yapabilirsin. Belki selinux korumasından kaynaklanıyor olabilir, Selinux changer uygulaması vardı yanlış hatırlamıyorsam, onunla geçici olarak devre dışı bırakabilirsin selinux korumasını, magisk için ise flaşlanabilir selinux permissive modülü var.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bu tarz bir müdahale için öncelikle kullandığınız romu r/w yapmanız gerekiyor.
Android 12 ve altı bir sürüm kullanıyorsanız TWRP'den kurulacak bir dosya ile her şey iki tıkla olur.

Eu rom kullanıyorsanız içe aktar özelliği ile mtz dosyası şeklinde yükleme yapabilirsiniz

Oyla:

BerdanX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berdan
Cihazım
Redmi note 8 ro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz bir müdahale için öncelikle kullandığınız romu r/w yapmanız gerekiyor.
Android 12 ve altı bir sürüm kullanıyorsanız TWRP'den kurulacak bir dosya ile her şey iki tıkla olur.

Eu rom kullanıyorsanız içe aktar özelliği ile mtz dosyası şeklinde yükleme yapabilirsiniz
Romu r/w derken tam olarak anlayamadım aosp tabanlı crdroid tom kullanıyorum Tim'in yaptığı rom
Hocam liveboot animasyonu uygulamasını indirin
Deneyeyim hocam

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Böyle bir hata verdi hocam

Oyla:
Üst Alt