- Adım
- murat
- Cihazım
- redmi note 3
- Meslek
- serbest meslek
- Konular
- 52
Online alışveriş yaparken aynı zamanda para iadesi almak istemez misiniz? Hepimiz hemen hemen her gün sıklıkla kullandığı mız e-ticaret sitelerinden Bonuspay ile para iadesi almak mümkün hemde sadece birkaç adımda. Bu arada ilk üyelikte kazanma fırsatınız var. Bu fırsatı yakalamak için hemen üye olabilirsiniz.
BURDAN ÜYE OLURSANIZ 10 TL HESABINIZDA PARASI HESABINA GEÇEN LÜTFEN YAZSIN Kİ DİĞER ARKADAŞLARDA FAYDALANSIN.
bonuspay‘a facebook hesabınız veya e-posta adresi ve şifrenizle kolayca üye olabiliyorsunuz. Daha sonra ise yapmanız gereken mağazalar kısmından alışveriş yapacağınız siteye girmek. Bundan sonra sistem sizi otomatik tanıyor ve alışverişinizin miktarı oranında para iadesini hesabınıza gönderiyor. Zaten sürekli e-ticaret sitelerinden alışveriş yapıyoruz, bu alışverişin bir kısmını da para iadesi alarak yeni alışverişlere kaynak sağlamak çok akıllıca
sayısız mağaza var arkadaşar
google eklentisi (
ben kullanıyorum alışveriş yaptığın zaman misal aliexpress diyelim. bonuspaya kayıt olup giriş yapıyorsun ordan aliexpreesi bulup bonus al diyorsun seni aliexpreess sistesine yönlendiriyor hangi ürünü alırsan sana %4 ünü iade ediyor.
BURDAN ÜYE OLURSANIZ 10 TL HESABINIZDA PARASI HESABINA GEÇEN LÜTFEN YAZSIN Kİ DİĞER ARKADAŞLARDA FAYDALANSIN.
bonuspay‘a facebook hesabınız veya e-posta adresi ve şifrenizle kolayca üye olabiliyorsunuz. Daha sonra ise yapmanız gereken mağazalar kısmından alışveriş yapacağınız siteye girmek. Bundan sonra sistem sizi otomatik tanıyor ve alışverişinizin miktarı oranında para iadesini hesabınıza gönderiyor. Zaten sürekli e-ticaret sitelerinden alışveriş yapıyoruz, bu alışverişin bir kısmını da para iadesi alarak yeni alışverişlere kaynak sağlamak çok akıllıca
sayısız mağaza var arkadaşar
google eklentisi (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
)ben kullanıyorum alışveriş yaptığın zaman misal aliexpress diyelim. bonuspaya kayıt olup giriş yapıyorsun ordan aliexpreesi bulup bonus al diyorsun seni aliexpreess sistesine yönlendiriyor hangi ürünü alırsan sana %4 ünü iade ediyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: