İpucu BONUSBAY ( MUTLAKA OKU )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Online alışveriş yaparken aynı zamanda para iadesi almak istemez misiniz? Hepimiz hemen hemen her gün sıklıkla kullandığı mız e-ticaret sitelerinden Bonuspay ile para iadesi almak mümkün hemde sadece birkaç adımda. Bu arada ilk üyelikte kazanma fırsatınız var. Bu fırsatı yakalamak için hemen üye olabilirsiniz.

BURDAN ÜYE OLURSANIZ 10 TL HESABINIZDA PARASI HESABINA GEÇEN LÜTFEN YAZSIN Kİ DİĞER ARKADAŞLARDA FAYDALANSIN.

bonuspay‘a facebook hesabınız veya e-posta adresi ve şifrenizle kolayca üye olabiliyorsunuz. Daha sonra ise yapmanız gereken mağazalar kısmından alışveriş yapacağınız siteye girmek. Bundan sonra sistem sizi otomatik tanıyor ve alışverişinizin miktarı oranında para iadesini hesabınıza gönderiyor. Zaten sürekli e-ticaret sitelerinden alışveriş yapıyoruz, bu alışverişin bir kısmını da para iadesi alarak yeni alışverişlere kaynak sağlamak çok akıllıca :)

sayısız mağaza var arkadaşar
google eklentisi ( )
ben kullanıyorum alışveriş yaptığın zaman misal aliexpress diyelim. bonuspaya kayıt olup giriş yapıyorsun ordan aliexpreesi bulup bonus al diyorsun seni aliexpreess sistesine yönlendiriyor hangi ürünü alırsan sana %4 ünü iade ediyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aralarında avatajix gibi Türk sitelerinin de olduğu bunun gibi yüzlerce site var. Maalesef herşeyde olduğu gibi böyle referanslı sistemlerde de işin cılkını çıkartmakta üzerimize olmadığı için bu tip konular suistimal edilmektedir. Bu nedenle konu kapatılmıştır.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt